Единственият син на „CSI“ на звездата Марг Хелгенбергер Хю е ​​също толкова добре изглеждащ, колкото и разкошната му майкаПоследната актуална новина 'CSI' Star Marg Helgenberger Единственият син на Хю е ​​също толкова хубав, колкото и неговата разкошна майка във Fabiosa

CSI актриса Марг Хелгенбергер , 60-годишна, откровена за бившия си съпруг Алън Розенберг, 68-годишен, и единственото й дете Хю Хауърд.И двете звезди исках да имам голямо семейство, но някои неща не вървяха по начина, по който се надяваха. Марг преминава през услуги за плодовитост, започвайки от 39-годишна възраст.

По времето, когато с Алън казахме: „Нека опитаме за друг“, не можах да забременея. Реших, че ако се случи, това се случва. Не се случиgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Поради диагнозата на майка си, Марг Хелгенбергер стана адвокат в борбата срещу ракаСлед това двойката обмисля осиновяването, но това беше времето на славата на Марг CSI , така че тя не чувстваше, че това е правилното решение. В крайна сметка те се спряха на IVF.

Прилика

Намират ли червенокосите привлекателни? Освен принц Хари и Ед Шийрън, т.е.Ако е така, тогава определено ще откриете прилика между Марг Хелгенбергер и нейния 28-годишен син Хю, кръстен на покойния баща на Хелгенбергер.

gettyimages

И двамата имат червена коса, светла кожа и ярки черти на лицето и цялостна сладост.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как го прави? 60-годишната звезда „CSI“ Марг Хелгенбергер одумва с перфектната си фигура и млад външен вид

Единствената отличителна черта са тесните тъмни очи на Хю, тъй като те изглеждат точно като очите на баща му. И все пак лесно можете да кажете, че той е момче на майка.

Марг и Алън

Въпреки че Марг Хелгенбергер и Алън Розенберг бяха женени близо 20 години, те го нарекоха да напусне през 2003 г. Представителят на актрисата казах :

След 19 години брак, Марг и Алън са решили да отделят известно време. Те се обичат и уважават и остават отдадени на семейството си.

Всъщност те се разделиха един с друг, но все пак поддържат уважителни и топли отношения. Трудно е да забравите някой, който беше с вас 19 години, нали?

gettyimages

Браковете често се провалят, но може би единствените страхотни неща от скалистите връзки са децата и наследството.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 холивудски звезди, които имат напълно различна професия

Популярни Публикации