Синтия Германота: Коя е тя, жената, която представи Лейди Гага на света?Последни актуални новини Синтия Германота: Коя е тя, жената, която представи Лейди Гага на света? на Фабиоза

Лейди Гага може да се нарече феномен на съвременния шоубизнес. Тя е млада, талантлива, привлекателна и изключително креативна. Певицата не само ни изненадва по време на официални събития, но и със сцени от ежедневието си, да не говорим за сценичните костюми.

Публикация от Lady Gaga (@ladygaga) 1 септември 2018 г. в 2:14 PDT

Публикация от Lady Gaga (@ladygaga) 24 юни 2018 г. в 3:18 PDT

Свикнали сме да я виждаме с ярък грим и оригинални стилове. Следователно ми идва наум естествен въпрос: къде е могла да е наследила такъв необикновен вкус? Може би от майка й?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Докато Лейди Гага продължава да се бори с фибромиалгия, Бионсе й изпраща най-сладкия подарък „Оздрави“Публикация от Lady Gaga (@ladygaga) 28 януари 2018 г. в 2:52 PST

Публикация от Lady Gaga (@ladygaga) 16 януари 2018 г. в 10:42 PSTСтефани Джоан Анджелина Германота (истинското име на Лейди Гага) е родена в Ню Йорк. Баща й е роден в Сицилия, докато майка й е френска канадка. Всички знаем колко важно е семейството за истинския италианец. Родителите й Джоузеф (Джузепе на италиански) и Синтия бяха първите й отдадени фенове. Екстравагантната актриса трябва да благодари на баща си и майка си за ранното й развитие и огромен успех.

Лейди Гагаgettyimages

Приликата между Синтия и дъщеря й е изненадваща, въпреки че е възможно да я забележите напълно, когато Лейди Гага изглежда естествена.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Перушинна афера: Кейт Бланшет и Лейди Гага обръщат глави на Международния филмов фестивал във Венеция

Лейди Гага и Синтия Германота присъстват на Love Bravery от Лейди Гага и Елтън Джон Launchgettyimages

Публикация от Lady Gaga (@ladygaga) 27 Май 2018 в 4:06 PDT

Вече зряла жена, г-жа Германота не изглежда на възрастта си - трудно е да си представим, че по-голямата й дъщеря вече е на 32. Едва ли някой знае, че като дете, Lady Gaga тормоз от нейните връстници. Действията на майка й бяха ключови за защитата й от тези негативни нагласи.

Съосновател на фондация „Роден по този начин“, Синтия Германотаgettyimages

Днес Синтия е основател и президент на организацията с нестопанска цел Фондация „Родени по този начин“ . Основната й цел е да повиши самочувствието у децата, като същевременно подкрепя техните кариерни стремежи. Синтия знае колко е важно от опита на дъщеря си.

Синтия Германота пристига в службите за психично здраве на Диди Хиршgettyimages

Организацията беше основан през 2012 г. Синтия работи за подобряване на благосъстоянието на младите хора и за разширяване на техните възможности за създаване на по-благоприятна атмосфера вече шест години. Благодарение на многобройните фенове на Лейди Гага, Фондация „Родени по този начин“ успя да установи сътрудничество с хиляди специалисти в различни области и десетки организации с нестопанска цел, тясно свързани с детската психология. Програмите за психологическа подкрепа също помагат за повишаване на осведомеността по ключови въпроси и също така предоставят финансова подкрепа.

Синтия Германота и Лейди Гага присъстват на Децата, които оправят сърцатаgettyimages

Наскоро Синтия работи по Бъдете любезни Бъдете разликата кампания , насочена към защита и възстановяване на психичното здраве. Благодарение на поредица от обучения, хората, участващи в проекта, учат младежите първо да предоставят психологическа помощ на тези, които се нуждаят. Студентите се научават да разпознават суицидни намерения или желанието за самонараняване, да слушат открито събеседника, да предоставят психологическа подкрепа, както и информация за методите за повишаване на самочувствието и търсене на професионална помощ.

Синтия е невероятен човек. Тя отгледа две дъщери и успя да възпита у тях чувство за самочувствие, достойнство, доброта и състрадание. Германота учи хиляди други хора и е успял в тази област. Освен това тя е изключително привлекателна.

Знаете ли нещо за майката на Лейди Гага? Как си я представихте? Споделете вашите мисли в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лейди Гага отдаде почит на покойната си леля Джоан с новия си албум

Лейди Гага

Популярни Публикации