Dad’s Twin! Експертите създадоха образ на 18-годишния принц Джордж и той е плюещ образ на принц УилямГрафичните експерти създадоха уникално изображение, показващо как ще изглежда принц Джордж на 18 години.

Още от раждането си принц Джордж се превърна в едно от най-популярните деца в света. Пресата може да плати милиони наведнъж за неговия специален поглед. Както съобщава Време пари, малкият принц вече струва $ 3,6 милиарда, което беше оценено от две британски компании за потребителски тенденции.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от двореца Кенсингтън (@kensingtonroyal) на 18 декември 2017 г. в 3:25 ч. PST

За разлика от нормалните деца, Джордж има седем кръстници и всички се считат за еднакво отговорни за него. Сладкият кралски наследник расте доста бързо, което ни кара да се чудим как ще изглежда през следващите години. Е, не е толкова пресилено, за да го видите веднага.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от двореца Кенсингтън (@kensingtonroyal) на 21 юли 2018 г. в 14:30 ч. PDT

Неговата възрастова прогресия

Принц Джероге беше само на 8 месеца, когато бяха пуснати неговите портрети с напредък във възрастта. Много графични дизайнери са направили снимката му и са измерили различни черти на лицето. Атрибути като разстоянието между очите му, формата на носа и общата ширина бяха внимателно картографирани. Крайният резултат успя да покаже 13-14-годишният Джордж.Сега, след като той остарял, може да се получи по-добро заключение. Медиите създадоха картина, която показва как би изглеждал кралският на 18-годишна възраст. Внимателно може лесно да се разчете, че ще бъде копие на красивия си баща Уилям. Удивително, нали?Смели предложения

Използвани бяха по-усъвършенствани технологии, които да ни отведат по-напред в бъдещето на изображенията. Наблюдаван е добре подреден модел, който показва как ще изглежда принц Джордж на 20, 40 и дори 60 години.

Предполагаме, той ще прилича най-много на баща си през 30-те.

Публиката няма търпение да види скоро бъдещия престолонаследник на британската монархия да расте до подобен портрет. Споделете това и ни уведомете дали гуруто за изображения се е доближил до перфектни прогнози или не.

Принц Джордж Принц Уилям
Популярни Публикации