Момче на татко! Синди Лоупър и синът на Дейвид Торнтън израснаха, за да станат красив мъж и успешна певицаСинди Лаупер и синът на Дейвид Торнтън посрещнаха сина си през 1991 г. Но как изглежда сега?

Когато Cyndi Lauper се запознава с Дейвид Торнтън, тя преживява труден период от живота си. Певицата току-що се беше разделила с гаджето си и мениджър Дейв Улф и беше разбита от сърце. Гети изображения / Идеално изображение

Но когато тя започна да работи с Торнтън на снимачната площадка на филма Изключено и работещо , животът й се промени напълно. Дуетът се влюби и се ожени през 1991 г. Скоро те приветстваха едно-единственото си бебе, сина Деклин Уолъс Торнтън.

Синди Лоупър и синът на Дейвид Торнтън

Деклин беше много очарователно малко момче, често се присъединяваше към известните си родители на събитията на червените килими. Но как изглежда сега ?:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dex Lauper (@dexlauper) на 1 септември 2016 г. в 21:01 ч. PDT

Днес той е млад мъж с мустаци и знойно изражение на лицето. Просто не можем да повярваме колко е красив!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dex Lauper (@dexlauper) на 17 януари 2017 г. в 18:04 ч. PST

Трудно е да се каже на кого прилича най-много, може би на известния си баща? Обаче той определено е лесен за око, нали?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dex Lauper (@dexlauper) на 22 октомври 2016 г. в 16:39 ч. PDT

Но добрият външен вид не е единственото нещо, което младежът е наследил от родителите си. Деклин е много талантлива певица. Мъжът, който професионално се представя като Dex Lauper, дебютира с първия си сингъл Вълнообразен когато беше само на 18.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dex Lauper (@dexlauper) на 25 юли 2016 г. в 17:39 ч. PDT

Тортън избра да не следва стъпките на майка си в света на поп музиката и вместо това се опита да намери своя път. В песента можем да го чуем да репа като истински професионалист.

Очевидно е, че Деклин има светло бъдеще пред себе си и ние му пожелаваме успех в постигането на музикалните му стремежи. Мислите ли, че той може да бъде следващият Еминем? Споделете вашите мисли в коментари.

Знаменитост
Популярни Публикации