Легендата 'Dateline' Кийт Морисън е любящ пастрок към Матю Пери и отдаден съпруг на жена си от почти 40 годиниКийт Морисън и Матю Пери са свързани чрез съпругата на Кийт Сузани и имат перфектни отношения.

Кийт Морисън е лесно царят на истинската престъпна телевизия. The Dateline домакин служи на работа от 1995 г. и е едно от най-известните лица на NBC. Но какво знаем за личния му живот?

Съпругата и семейството на Кийт Морисън

Морисън се запознава със съпругата си Сузани Пери много преди да намери успех Dateline . По това време той работи като водещ за CTV National News и съдбата го накара да се сблъска със Сузани, която беше пресаташе на министър-председателя на Канада Пиер Трюдо.Кийт и Сузани се ожениха през 1981 г. Този съюз направи Морисън втори баща Приятели звездата Матю Пери. Двойката също има три деца заедно и отгледа сина на Кийт Майкъл от предишния брак.Морисън и Пери остават щастливи заедно и до днес и наближават 40 години брак.Как е връзката на Кийт със доведения син Матю Пери?

Веднъж Морисън каза на Анди Коен по време на Гледайте какво се случва на живо че обожава известния си доведен син и казва „той е много добър човек“.

Гети изображения / Идеално изображение

Матю Пери дори веднъж купи на баща си Порше. Сега това наричаме перфектен доведен син!

Матю Пери Знаменитости
Популярни Публикации