Запознанства с Водолей и връзкиВодолей във взаимоотношенията Приятелството е много важно за Водолеите, но понякога техните силни, упорити личности могат да причинят разриви в отношенията. В допълнение, тяхното високо ниво на интелигентност и желание за логика може понякога да ги накара да изглеждат като знаещи всичко. Приятелската им и екстровертна природа обаче балансира това и те обикновено имат богат социален живот. Интелигентността и ясната природа на Водолеите могат да ги направят незабавно привлекателни за противоположния пол, но желанието им да бъдат логични може както да помогне, така и да навреди в една връзка. Тяхната разумна природа означава, че те са в състояние да се справят с проблемите и те се справят

Приятелството е много важно за Водолеите, но понякога техните силни, упорити личности могат да причинят разриви в отношенията. В допълнение, тяхното високо ниво на интелигентност и желание за логика може понякога да ги накара да изглеждат като знаещи всичко. Приятелската им и екстровертна природа обаче балансира това и те обикновено имат богат социален живот.

Интелигентността и ясната природа на Водолеите могат да ги направят незабавно привлекателни за противоположния пол, но желанието им да бъдат логични може както да помогне, така и да навреди в една връзка. Тяхната разумна природа означава, че те са в състояние да се справят с проблемите и те правят надеждни и надеждни партньори. В същото време нежеланието на Водолеите да бъдат открити за своите вътрешни чувства може да причини проблеми в романтичните отношения. Може да им е неудобно да се свързват с партньорите си на такова ниво.

Отидете тук за Секс с Водолей и Съвместимост Водолей

Какво ще научите:

Какво харесва Водолей в една връзка

Дружба, където се чувстват желани.
Приятелство, където техният партньор е като най -добрия им приятел.
Дружеството
Психично стимулиране от любимия човек.
Свобода да излизаш и да правиш неща
Емоционална сигурност
Чувство за разбиране
ИзненадиКакво не харесва Водолей в една връзка

Ревност
Да се ​​контролира
Неравенство и не се зачита като равноправен партньор
Мисловни игри
Малоумието
Битки/насилие
Смята се за нечия собственост
Рутини
Хората ги приемат за даденост.
Да се ​​подиграваш

Как да привлечем Водолей

Комуникацията е жизнено важна с този знак. Не забравяйте да стимулирате тях и ума им и да участвате в приятелски разговори. Те искат мозъкът им да се упражнява непрекъснато интелектуално и по ексцентрични начини. Ако не успеете да направите това, те ще го потърсят някъде другаде. Съвместимостта на комуникацията е от съществено значение за този знак. Бъдете сигурни, че датите, на които отивате, имат някакво разнообразие. Ако не можете да измислите какво да правите, позволете на Водолея да създаде плановете. Разбира се, трябва да сте гъвкави, защото те могат да променят мнението си по средата на плана. Не се заяждайте и не се оплаквайте постоянно, защото не им харесва.Запознанства с Водолей

Истинският Водолей е свободен независим дух, който често се разглежда като странен или отделен от заобикалящата ги среда. Не е толерантен към проявите или емоционализма, най -добре е да се съсредоточите върху любовта на този воден знак към интелектуала или ексцентрика, за да уловите неговия/нейния интерес. Опитайте да заведете вашия Водолей на информативна лекция или напишете песен специално за него/нея. И двете идеи ще бъдат добре приети. Или опитайте нещо напълно от стената, за да привлечете вниманието на вашия Водолей. Накарайте ги да се облекат в най -доброто си облекло, да наемат лимузина и след това да ги изведат на среднощен пикник или в местния ресторант за бързо хранене за вечеря. Това определено ще накара вашия Водолей да седне и да забележи. Водолеите също могат да бъдат управлявани от услуги и идеалисти, така че ги заведете на благотворителна акция или закупете билети за бенефициен търг и танцувайте. Не очаквайте обаче връзката да стане сериозна за една нощ, тъй като любовта на Водолея се развива бавно. Този знак ще отнеме време, за да се установи в изключителността на връзката. Водолеите обикновено ще трябва да работят, за да поддържат отношения.

Какво е да излизаш с мъж Водолей

The Водолей мъжът иска интелектуална стимулация. Няма значение дали една жена е най -красивата в света. Без мозък той няма да гледа два пъти. Общуването е необходимост за мъжете от този знак. Въпреки че мъжът Водолей иска любов, той страда от вътрешни проблеми поради неспособността си да разбере емоциите. Затова е важно да бъдете търпеливи с мъжа и да не го държите срещу него.

Мъжките от този знак могат лесно да се разлюбят. Ако една жена иска да бъде с него, тя трябва да се научи да разбира, че той няма да се промени и трябва да се уважава точно такъв, какъвто е. Мъжът Водолей се нуждае от партньор, който е стимулиращ и може да сподели своите приключения в живота. Не иска нещо емоционално да го притиска или да му дава изисквания или ангажименти, тъй като това ще го накара да излети. Ревността също е лоша, което го кара да бяга. Ако една жена му осигури всичко, от което се нуждае и иска, той ще бъде напълно верен. Осигурете му уважение и уединение и никога няма да се притеснявате, че е неверен.

Какво е да се срещаш с жена Водолей

Крайната независима женска е женската Водолей. Жената от този хороскоп е приключенска, умна и забавна. Тя не изглежда като завистлива или несигурна, не е прекалено взискателна или чувствителна. Тя не е от типа на предсказуеми и обича вълнението. Жената Водолей и мъжът, с когото иска да бъде, са склонни да имат удивително прекрасни отношения.

Трябва да се ухажвате и да я ухажвате - тя изисква дамско отношение. Дамата Водолей може да бъде изключително старомодна в начина, по който иска да се отнася и мисли. И ако сега не те харесва, никога няма да го направи! Жената Водолей приема нещата бавно във взаимоотношенията и не проявява често романтична привързаност. Всеки мъж, който иска да бъде с нея, трябва да я уважава и да я разглежда като равна на себе си.

Връзката с този знак се развива с комуникацията. След като доверието се установи и тя се сближи с вас, тя е най -верният човек, когото ще срещнете. Тя може да изглежда като постоянно откъсната - това е само защото се страхува, че ще загуби себе си във връзката. Такъв е случаят дори при дългосрочна връзка, в която тя се явява като приятел, а не като романтична половинка.

Никога не се опитвайте емоционално да я обвързвате със задължения и изисквания; тя ще избяга Не изглеждайте като ревнив, тя ще си тръгне. Женската Водолей е свободна птица. Ако й предоставите нещата, които иска, тя ще ви бъде лоялна. Не се притеснявайте, ако иска малко пространство - дайте му го и уважавайте личния живот, който иска. Този знак обожава мъжете, които обичат приключенията и предизвикателствата.

Измамник Водолей или Верен?

Местният Водолей може да бъде неверен, ако се чувства така, сякаш не е истински обичан в една връзка. Те може да излязат да търсят нещо, което липсва в настоящата им връзка, и да намерят това и друг човек. Всичко зависи от това каква връзка имате с Водолея. Комуникацията като двойка е ключът.

Това не означава, че всеки Водолей там е неверен. Никой знак не е 100% верен или неверен.

Ако те са неверни, обикновено това не е една нощ, това може да продължи известно време. По време на това те няма да скъсат с партньора си, въпреки че им липсва нещо в отношенията, те все още намират стойност в това, което имат. Тук те биха започнали да се разплитат, защото ще осъзнаят, че живеят два различни живота.

Примиряването с Водолей е много трудно само по себе си. Що се отнася до повечето случаи, те ще обвиняват връзката за причината, поради която са били в ситуация, в която са изневерили. Много е трудно да простите на някой, който няма да осъзнае, че те са виновни, че нещата се случват по начина, по който са го направили. Без честно извинение е трудно да се прости. Това може да усложни нещата значително и в този момент връзката ще приключи.

Както бе споменато по -горе, това не означава, че връзката трябва да приключи поради изневяра. Те могат да изберат да напуснат партньора си приятелски, без да тръгнат по пътя на изневярата.

Важно е, когато се срещате с Водолей, да им дадете нужното пространство и да се уверите, че рутината никога не влиза в отношенията. Дръжте ги на пръсти със забавление и щастие.

Тест: Любовник на Водолей - Какъв любовник сте? или вашият партньор е?

За да отговорите на всеки въпрос, медитирайте или помислете за всеки от тях, за да получите отговор на „Да“, „Не“ или „Понякога“, което винаги се отнася най -добре за вас по отношение на въпроса.

Резултати:
Да = 3 Понякога = 2 Не = 1

За мъже

Приятелството по -важно ли е от любовта в живота ви?
Бихте ли се включили в проект, който няма социална цел?
Любовта към работата, която вършите, е от съществено значение за вашето щастие?
Бихте ли могли да забравите за секса поне 2 седмици?
Имате ли склонност да избягвате кавги?
Бихте ли загубили собствената си риза за приятел?
Идеалист ли сте?
Бихте ли искали да победите невъзможното, особено в любовта?
Независим ли сте, завоевател и искате да запазите чувствата си вътре?
Обичате ли да се сприятелявате или да говорите с хора, които могат да ви помогнат да постигнете мечтите си?
Смятате ли, че парите са капан или инструмент на дявола?
Харесвате ли интелигентни, предизвикателни партньори?
Бихте ли могли да правите секс с когото и да било без привързаност?
Привлича ли ви славата, властта и богатството?
Харесвате ли политиката?
Любовникът ви мисли ли, че сте егоисти в леглото?
Алтруист ли сте?
Обичате ли да се борите за кауза?
Винаги ли закъснявате и забравяте?
Смятате ли, че това, което другите мислят, не е ваша работа?

За жени

Бихте ли могли да отидете дълго, без да правите секс?
Феминистка ли си?
Знаете ли разликата между любов и приятелство?
Предпочитате ума на партньора си от тялото му?
Мразите ли ревността и притежанието?
Лоялен ли си в любовта?
Алтруист ли сте?
Вярвате ли в чудеса?
Гъвкави ли сте и толерантни?
Можете ли да правите любов без чувства?
Сприятвате ли се с влиятелни хора, които могат да ви помогнат да постигнете целите си?
Изключително ли сте влюбени?
Трудно ли изразявате майчините чувства?
Дали забиването у дома без цел е най -лошото наказание, което може да ти се случи?
Харесва ли ви лилав или виолетов цвят?
Визионер, който е откъснат от миналото?
Бихте ли могли да забравите за домакинските задължения, ако се появи нещо по -важно?
Интелигентността на половинката ви е по -важна от сексуалната му привлекателност?
Дълбоко в себе си се стремите към величие?
Вярвате ли в безкрайните си възможности?

ОЦЕНКИ ЗА ВОДОЛЕЙ

1 - 35 ТОЧКИ

Енергията на Уран е по -малко мощна, така че има по -малка нужда от драстични промени. Можете да живеете повече в настоящето, отколкото в бъдещето. Има много креативност, чувствителност и вие сте способни да изразявате чувства. Урановият елемент се разтопява много от елементите вода и въздух.

35 - 45 ТОЧКИ

Вие сте положителен Водолей, който притежава повечето от висшите качества на чертите. Ти си доста хуманитарен.

45 - 60 ТОЧКИ

В същото време сте независими и способни на ангажираност. Вие сте истински, истински Водолей с всички добри и лоши черти.

У дома | Други статии за астрология

0 Връзки
Популярни Публикации