Запознанства с Лъв и връзкиЛъв В отношенията Лъвът е страстен и изпълнен с жизненост в романтичните отношения и тъй като те дават много, те също имат големи очаквания. Ентусиазмът и оживлението на Лъва често водят до това партньорът да се наслаждава на дейностите, на които се радва Лъв. Когато сте с Лъв, е важно да споделяте техните интереси, тъй като е малко вероятно те да направят опит да споделят вашите. Лъвовете изразяват креативност и страст в сексуалния си живот. Те ще определят темпото на нови взаимоотношения и ще поддържат във времето. Техните партньори обикновено са много доволни от това отношение и няма вероятност да го направят

Лъвът е страстен и изпълнен с жизненост в романтичните отношения и тъй като те дават много, те също имат големи очаквания.Ентусиазмът и оживлението на Лъва често водят до това партньорът да се наслаждава на дейностите, на които се радва Лъв. Когато сте с Лъв, е важно да споделяте техните интереси, тъй като е малко вероятно те да направят опит да споделят вашите.

Лъвовете изразяват креативност и страст в сексуалния си живот. Те ще определят темпото на нови взаимоотношения и ще поддържат във времето. Техните партньори обикновено са много доволни от това отношение и няма вероятност да имат много причини да се оплакват, въпреки че Лъвовете понякога могат да станат малко преобладаващи. Лъв може да забрави, че партньорът не е толкова отстъпчив, колкото той, и нуждата им да бъдат оценени и забелязани може да стане дразнеща.

Отидете тук за Секс с Лъв и Съвместимост с Лъв

Какво ще научите:Какво харесва Лъв в една връзка

Партньор с любов за цял живот.
Получаване на подаръци
Да бъдат разглезени от тяхната баба.
да бъдат оценени от партньора си.
Да бъда шеф.
Да бъдеш забелязан.
Общуване/купон с партньор, който прави същото.
Емоционална връзка.

Какво не харесва Лъв в една връзка

Мързел от партньора им
конкуренция от другите.
Лъжа/изневяра
Да ви притесняват или досаждат за нещата.
Мудност, когато партньорът им не иска да прави неща.
Да бъде критикуван
Да бъдат игнорирани от любовника си.
играе една игра с партньора си.Как да привлечем Лъв

Ключът към привличането на Лъв е лесен ... всичко, което трябва да направите, е да им се възхищавате. Давайте им многократни аванси и те ще бъдат ваши за нула време. Комплиментите също са добри, но не прекалено много. Лъвовете могат да почувстват, че това отива твърде далеч. Независимо дали е истинско или не, те обичат вниманието.

Лъвове обичайте забавленията, затова бъдете смешни и ги разсмивайте. Лъвовете също харесват хубавите неща в живота, така че ги изведете на престижно събитие или екстравагантна вечеря. Искате да им дадете най -доброто от всичко; второто най -добро не е достатъчно добро. Хората от този знак смятат, че нищо не е твърде добро за тях - всичко трябва да е хубаво и елегантно, включително половинката им. Не забравяйте, че ако искате да очаровате Лъвовете на среща.

Среща с Лъв

Срещата Лъв обича да бъде в центъра на вниманието. Така че планирайте да отидете някъде, където секси Лео наистина може да блесне. Отидете в караоке бара или планирайте вечеря в чест на Лео. Облечете се и отидете до симфонията, където Лео може да направи голям вход. Любовта на Лъв, на която да се възхищават, така че изобилието от обожание със сигурност ще привлече любовното внимание на Лъв. И като среща с Лъв винаги искате да изглеждате най -добре, тъй като Лъв се гордее с това, че демонстрира своите аксесоари и вие се считате за един от тях. Лъв също очаква да бъде третиран като кралски особи, така че планирайте много специални излети, които показват мисъл и усилия. Вземете вашата среща с Лъв на круиз за вечеря или разходка с хеликоптер над града. Бъдете много внимателни, за да не обидите Лео по никакъв начин или връзката ви може веднага да приключи.

Какво е да се срещаш с жена Лъв

Ако искате да се срещате с жената Лъв, трябва да й дадете любов, уважение и похвала. Ако не й дадете това, връзката няма да работи. Когато сте с нея, никога не обръщайте глава към други жени. Тя иска да знае, че я обичаш и само нея. Когато жена Лъв почувства, че трябва да се състезава с други жени, това я изключва.

Трябва обаче да се подготвите да се борите за нея. Мъжете, независимо дали е умишлено или не, са привлечени от нея благодарение на тази привлекателна личност, която притежава. Благодарение на нейната нестихваща привързаност и способността й да ви кара да се чувствате по -добре, тя е идеалният партньор.

Тя е изключително подкрепяща и има приключенска серия, което я прави винаги забавна да бъде наоколо. Жените Лъв обичат да доминират, но тя все още жадува мъжа да поеме водещата роля и да одобри нейните мотиви и ходове.

Жената Лъв е идеална за мъже, които са привързани и силни, но не прекалено контролират. Тя иска човек, който е страстен за нещата в живота си и иска най -доброто от всичко ... точно както тя.

Какво е да се срещаш с мъж Лъв

Мъжете от този знак се влюбват лесно, но тази любов обикновено няма да продължи. Причината е, че емоционалната му представа за любовта и аферата не трае дълго. По -скоро реалността настъпва. Мъжете Лъв искат жени, които са обосновани и държат под контрол реалностите на живота. Тя трябва да може да държи главата му далеч от облаците.

Той може да изглежда като непринуден и откъснат от любовта. Но това е по -далеч от истината. Той всъщност търси одобрение и възхищение. Ако бъде получен, той се чувства напълно страстен дълбоко в себе си и ще се отнася с половинката си с пълна обич. Той е весел спътник, с когото да бъде.

Докато мъжът Лъв може да изглежда като неемоционален и стабилен, това не е истината. В действителност той е изключително чувствително създание. Той иска жена, която да се погрижи за неговите нужди, но не по твърде взискателен начин. Той чувства, че има право на това поради своето величие. Тези мъже са склонни да бъдат егоцентрични, но под тази егоцентричност те имат много любов, която да споделят с половинката си.

Лъвовете обикновено нямат проблем да се разбират с хората и всяка жена може да бъде костюм за него. Една жена не му се заяжда постоянно и ще се погрижи за почти всичките му капризи има по-голям шанс за дългосрочна връзка. Ако тази връзка продължи, съпругът му ще трябва да му покаже, че не само той е страхотен!

Лъв измамник или верен?

Хората от този знак обикновено са много отговорни и разумни. Те обикновено правят всичко възможно, за да се уверят, че не се поставят в сложни ситуации.

Ето защо е много необичайно да се намери Лъв, който е неверен. Обикновено те биха били типът, който ще напусне партньора си, преди това дори да стане проблем.

Както при всички признаци, винаги има шанс някой да е неверен.

Нека да разгледаме защо те могат да бъдат неверни:

Те могат да го направят от злоба: ако имат връзка с някого и този техен партньор вече им е изневерил, може да го използват като инструмент за отмъщение. Те биха могли да изберат някой, който е много близък с тях, за да им изневерят, за да изяснят идеята. Например да ви изневеря с бивш пламък.

Друг случай може да бъде, ако не получават любовта и обичта, които желаят в една връзка. Това е зодия, която обича прегръдките и целувките им. Те няма да тръгнат с идеята да бъдат неверни, но ситуацията може да се случи, ако намерят някой, който е готов да им даде нежността, която търсят, а не получава.

В този случай може да е необичайно да видите признаци, че са били неверни, тъй като не е било предумишлено. Те обаче са от типа хора, които ще кажат истината за случилото се по -рано, отколкото по -късно. Leo’s Не обичат да крият тайни от своята половинка.

От друга страна, винаги трябва да сте верни на Лъв, тъй като те знаят как да внимават за признаците на изневяра и знаят точно как да отвърнат на удара за максимален удар.

Тест: Любовник на Лъв - Какъв любовник сте? или вашият партньор е?

За да отговорите на всеки въпрос, медитирайте или помислете за всеки от тях, за да получите отговор на „Да“, „Не“ или „Понякога“, което винаги се отнася най -добре за вас по отношение на въпроса.

Резултати:
Да = 3 Понякога = 2 Не = 1

За мъже

Комплиментите правят ли ви слепи?
Имате ли склонност да приемате любовника си за даденост?
Трудно ли е да приемете отхвърлянето?
Имате ли нужда от лукс, богатство и красота?
Изключително горд ли сте?
Докосват ли романтичните филми сърцето ви и ви разплакват?
Разстройвате ли се, ако половинката ви не изглежда добре?
Много ли ви е трудно да кажете, че съжалявате?
Имате ли много любознателен ум, когато става въпрос за секс (Обичате да опитате всичко веднъж)?
Обичате ли хазарта?
Вие ли сте най -щедрият човек в света?
Привличат ли ви богатството, лукса и славата?
Смятате ли, че спортът е загуба на време?
Вярвате ли, че човек може да си купи любов?
Дали правенето на любов за известно време не те прави капризен?
Бихте ли пожертвали себе си за този, когото обичате?
Бихте ли казали, че имате буйна природа?
Бихте ли казали, че имате добро чувство за хумор?
Лесно ли ти е да простиш?
Вярвате ли, че ролята в леглото на мъжа е да дава, а на жената да получава?

За жени

Привличате ли се от богатство, лукс и слава?
Обичате ли да правите любов в колата, влака или самолета?
Сексуалността задължителна ли е за вашето щастие?
Дразни ли ви, когато мъж не се грижи за външния си вид?
Имате ли нещо против да вземете любовник на непълно работно време, за да задоволите сексуалните си желания?
Грижите ли се добре за всичките си лични и материални притежания?
Поемате ли инициативата в любов или приятелство?
Обичате ли да танцувате?
Трудно ли ви е да се извините, когато грешите?
Лесно ли се впечатлявате от начина, по който изглеждат хората?
Имате ли слабост към комплименти и ласкателства?
Винаги ли гледате да изглеждате най -добре, преди да излезете от къщата, дори и да пазарувате?
Материалната сигурност ли е най -важното нещо за вас в живота?
Не харесвате евтините дрехи?
Бихте ли скъсали връзката си, ако половинката ви е лош любовник или не се представя добре в леглото?
Обичате ли да залагате?
Предпочитате по -класически вид мебели, а не модерни?
Можете ли да кажете, че съжалявате и наистина го мислите, за да можете да продължите живота си?
Смятате ли, че говоренето за проблем ще му помогне да отмине?
Привлича ли ви да имате по -възрастен богат съпруг и по -млад любовник отстрани?

ОЦЕНКИ ЗА ЛЕВ

1 - 35 ТОЧКИ

Вие сте по -мек вид Лъв. Слънчевата енергия се смекчава от водната стихия, което ви прави по -скромни и по -малко амбициозни, но в същото време много креативни.

35 - 45 ТОЧКИ

Вие сте положителният Лъв. Тук сте постигнали известен баланс между скромността и изяществото. Имате дар да правите хората наистина и истински щастливи.

45 - 60 ТОЧКИ

Вие сте истинският лъв, който е кралицата и кралят. Целият прираст, който е Слънцето, наистина блести в своята слава, давайки много кралска реалност на Лъв.

Популярни Публикации