Сайтът за запознанства публикува списък с държави с най-грозните хораНай-новите новини Сайт за запознанства публикува списък на страните с най-грозните хора във Фабиоза

Хубавите жени, участвали в конкурси за красота, знаят от първа ръка какво е да бъдеш оценен от непознати, които самите далеч не изглеждат перфектно. Искали ли сте някога да получите безпристрастно мнение за това колко сте привлекателна? Сега имате шанс!

Сайтът за запознанства публикува списък с държави с най-грозните хораCookie Studio / Shutterstock.com

Уебсайтът BeautifulPeople.com е създаден, за да могат да се намерят най-красивите хора от цял ​​свят. За да си осигурите място в най-голямата общност от красиви хора в света, имате точно 48 часа! През това време на акредитираните потребители на уебсайта се предлага да преценят нивото ви на привлекателност, като изберат един от четирите степени, както следва: „Да, абсолютно!“ „Хмм ... добре,„ хммм ... не наистина “и„ не, абсолютно не “. Бъдете готови да не ви отпускат.

чрез GIPHY

С времето на съществуването на уебсайта бяха отхвърлени приблизително 8,5 милиона искания на „грозни“ хора и администрацията дори следи кои са най-грозните жители на страните и характеристиките, които ги карат да изглеждат непривлекателни.Някои от най-грозните черти на лицето се смятаха за голям нос, наднормено тегло и лоши зъби. По-малко от 15% от потребителите успяха да преминат стриктния подбор по тези критерии.чрез GIPHY

Фитнес треньорът Джени Джейкъбс от Охайо се регистрира за уебсайта в търсене на любов и срещна британец онлайн, когото по-късно срещна офлайн. Реалността и снимката на профила му бяха драстично различни. Жената разказа Слънцето списание, че тя никога няма да се омъжи за британец, тъй като мъжете от тази националност имат много лоши навици и ужасни зъби.

Сега Джени е омъжена за медицински работник, който е с 8 години по-малък от нея и са щастливи заедно.

Сайтът за запознанства публикува списък с държави с най-грозните хораКамил Макняк / Shutterstock.com

По този начин почти нямате шанс да се регистрирате, ако сте британец - те най-вече биват отхвърлени, защото рядко ходят на бръснар и не се подстригват. Според уебсайта списъкът с грозни мъже включва също руски, полски и филипински граждани.

чрез GIPHY

И така, кои са най-красивите хора на планетата?

Виртуалните сладури също направиха списък с най-красивите жени и най-красивите мъже, който включваше скандинавските държави: шведите и норвежците. Управляващият директор на уебсайта Грег Ходж го обясни по следния начин:

Швеция и Норвегия се оказват най-благословените от естетическа гледна точка нации в света.

Между другото, записването за уебсайта е доста бързо и всеки човек от която и да е държава може да изпробва самочувствието си.

Опитвали ли сте някога да използвате уебсайтове за запознанства? Може би сте намерили другата си в социалните медии? Споделете своя опит в коментарите.

Популярни Публикации