Сайтът за запознанства публикува списък с държави с най-грозните хораНай-новите новини Сайт за запознанства публикува списък на страните с най-грозните хора във Фабиоза

Хубавите жени, участвали в конкурси за красота, знаят от първа ръка какво е да бъдеш оценен от непознати, които самите далеч не изглеждат перфектно. Искали ли сте някога да получите безпристрастно мнение за това колко сте привлекателна? Сега имате шанс!Сайтът за запознанства публикува списък с държави с най-грозните хораCookie Studio / Shutterstock.com

Уебсайтът BeautifulPeople.com е създаден, за да могат да се намерят най-красивите хора от цял ​​свят. За да си осигурите място в най-голямата общност от красиви хора в света, имате точно 48 часа! През това време на акредитираните потребители на уебсайта се предлага да преценят нивото ви на привлекателност, като изберат един от четирите степени, както следва: „Да, абсолютно!“ „Хмм ... добре,„ хммм ... не наистина “и„ не, абсолютно не “. Бъдете готови да не ви отпускат.

чрез GIPHY

С времето на съществуването на уебсайта бяха отхвърлени приблизително 8,5 милиона искания на „грозни“ хора и администрацията дори следи кои са най-грозните жители на страните и характеристиките, които ги карат да изглеждат непривлекателни.Някои от най-грозните черти на лицето се смятаха за голям нос, наднормено тегло и лоши зъби. По-малко от 15% от потребителите успяха да преминат стриктния подбор по тези критерии.чрез GIPHY

Фитнес треньорът Джени Джейкъбс от Охайо се регистрира за уебсайта в търсене на любов и срещна британец онлайн, когото по-късно срещна офлайн. Реалността и снимката на профила му бяха драстично различни. Жената разказа Слънцето списание, че тя никога няма да се омъжи за британец, тъй като мъжете от тази националност имат много лоши навици и ужасни зъби.

Сега Джени е омъжена за медицински работник, който е с 8 години по-малък от нея и са щастливи заедно.

Сайтът за запознанства публикува списък с държави с най-грозните хораКамил Макняк / Shutterstock.com

По този начин почти нямате шанс да се регистрирате, ако сте британец - те най-вече биват отхвърлени, защото рядко ходят на бръснар и не се подстригват. Според уебсайта списъкът с грозни мъже включва също руски, полски и филипински граждани.

чрез GIPHY

И така, кои са най-красивите хора на планетата?

Виртуалните сладури също направиха списък с най-красивите жени и най-красивите мъже, който включваше скандинавските държави: шведите и норвежците. Управляващият директор на уебсайта Грег Ходж го обясни по следния начин:

Швеция и Норвегия се оказват най-благословените от естетическа гледна точка нации в света.

Между другото, записването за уебсайта е доста бързо и всеки човек от която и да е държава може да изпробва самочувствието си.

Опитвали ли сте някога да използвате уебсайтове за запознанства? Може би сте намерили другата си в социалните медии? Споделете своя опит в коментарите.

Популярни Публикации