Дъщерята на Дейвид Фостър разкрива, че е била диагностицирана с рак на гърдата: „Направих си мамограмата“Последните актуални новини Дъщерята на Дейвид Фостър разкрива, че е диагностицирана с рак на гърдата: „Блъснах си мамограмата“ на Fabiosa

Наскоро бе съобщено, че дъщерята на Дейвид Фостър, Ейми Фостър, подкрепя годежа му с 34-годишната Катрин Макфий. Освен това тя помоли феновете да бъдат по-учтиви и коректни в социалните медии.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Comments By Celebs (@commentsbycelebs) 3 юли 2018 г. в 5:23 PDT

Тя е толкова подкрепяща дъщеря!

Ейми Фостър реши да последва стъпките на баща си и сега е доста популярен канадски автор на песни и автор, известен най-вече със сътрудничеството си с Майкъл Бубле.

Но освен добър професионалист, тя е и майка на три деца: дъщери Микаела и Ева и син Вон. През 2012 г. Ейми Фостър се омъжи за втори път с Матю Фрийман.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Amy S Foster (@amyfosterhere) 1 ноември 2018 г. в 11:48 PDT

Като рак

В официалния си профил в Instagram Ейми Фостър наскоро разкри диагнозата си за рак на гърдата. Това се случи, след като тя усети бучка и реши да се подложи на медицински преглед.Може би сте забелязали, че съм се помрачил малко в социалните медии. Наскоро си направих мамографията. Почувствах бучка и я проверих и да ... Рак на гърдата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Amy S Foster (@amyfosterhere) 10 юни 2019 г. в 11:33 PDT

Ще й направят мастектомия и се надяваме скоро да се възстанови.

Страхотната новина е, че я хванах рано и въпреки че получавам мастектомия - нямам нужда от химиотерапия. С други думи, аз се чувствам толкова щастлив и благодарен за тази диагноза, която лесно би могла да бъде много по-лоша, ако бях чакал. Така че ... ако сте дама там и усещате нещо в гърдите си - отидете да направите мамография.

Реакцията на хората

Феновете на Ейми Фостър са много подкрепящи и продължават да пишат коментари в нейния акаунт в Instagram, като твърдят, че скоро ще преодолее болестта.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Amy S Foster (@amyfosterhere) 14 април 2019 г. в 1:34 PDT

@alexandramonir:

Омг Ейми, толкова съжалявам да чуя, че сте преминали през това, а също така облекчена, че сте добре !! Изпращам ви толкова много любов и добри, здрави вибрации.

@ yogikat1

Бъди силен Ти, бъди Git This

@thezamoratwins

Лечебна любов и светлина за вас!

@ whatwhatandy

Бъдете здрави и по-добре по-скоро!

@cblee_cblee

Изпращам ви много любов!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Amy S Foster (@amyfosterhere) 17 ноември 2018 г. в 9:40 ч. PST

Ейми Фостър е силна жена и няма съмнение, че ще преодолее всички трудности!

Популярни Публикации