Съпругата на Дейвид Маккалъм Джил Ирландия се омъжи за него, за да изпълни обещанието, дадено на друг мъж: „Щях да се оженя и го направих“Всъщност тя се омъжи за Дейвид, когато беше влюбена в друг мъж и което е по-интересно, Дейвид знаеше за това.

Дейвид Маккалъм стана любимец на феновете, след като изигра Доналд 'Дъки' Малард в хитовото шоу на CBS NCIS. Характерът на Маккалъм често се показва усилено по време на работа. В реалния живот Маккалъм не е само работа, той отделя време и за семейството си. Семейният живот обаче не беше толкова гладък за Маккалъм, след като се ожени за първата си съпруга Джил Ирландия.Дейвид МаккалъмГети изображения / Идеално изображение

Джил се омъжи за Дейвид, когато беше влюбена в друг мъж

Въпреки че Дейвид и Джил бяха прекарали 11 години заедно и имаха 3 сина: биологичните Пол и Валентин и един осиновен син Пол, който почина от случайно предозиране на наркотици през 1989 г., двойката наистина не беше щастлива.

Бракът им завърши с развод, след като съобщи, че звездата на Дейвид Чарлз Бронсън очарова Ирландия далеч от него.

Дейвид МаккалъмГети изображения / Идеално изображениеИ все пак Джил не за първи път избира друг мъж, следвайки емоциите си. Всъщност тя се омъжи за Дейвид, когато беше влюбена в друг мъж и което е по-интересно, Дейвид знаеше за това.

Майкъл Уинър, мъжът, с който Джил излизаше преди да се омъжи за Дейвид, разбра, че се жени от вестника.- Малко по-късно телефонът иззвъня. Беше Джил. „Виждали ли сте вестниците?“, Попита тя. 'Какво мислиш?'

„Нелепо е“, казах аз. ‘Искахте да се ожените за мен преди три седмици.’

„Знам, че е“, каза Джил. ‘Не го обичам. Все още те обичам. Но ви казах, че ще се оженя, и съм го направил. '

Жената, която винаги е искала да бъде щастлива, е разбила повече от едно сърце в живота си.

Дейвид МаккалъмГети изображения / Идеално изображение

Дейвид, знаейки за телефонните разговори на Джил след сватбата им, дори благодари на Майкъл, че не се е срещнал отново с нея.

Тя напусна Дейвид след 11-годишен брак

И въпреки че Чарлз Бронсън открадна бившата съпруга на Маккалъм 11 години по-късно, звездата от NCIS не съжалява за нищо. Той обаче признава, че тогава беше трудно да се приеме, особено за техните 3 деца, но всичко това в миналото сега.

Дейвид МаккалъмГети изображения / Идеално изображение

Е, надяваме се, че всички те са щастливи сега и не съжаляват за избора, който са направили веднъж. В крайна сметка щастието е единственото, което наистина има значение.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Колко високо поддържаща е Мелания Тръмп и кой поема личните й разходи?

Популярни Публикации