Деми Ловато спира диетите и показва тялото си, след като е напълняла малко- Деми Ловато спира диетите и показва тялото си, след като е напълняла малко - Новини - Fabiosa

Нашата култура се основава на привидно перфектно изглеждащи тела, които блестят из всички социални медии, което заявява, че жените трябва да искат да бъдат по-стройни, по-слаби и по-здрави. Качване на тегло се счита за това голямо чудовище, което пълзи по момичета, които обичат да се наслаждават на сочен бургер.Публикация от Fabletics (@fabletics) 23 януари 2018 г. в 8:01 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Щяха ли телесните шеймъри да кажат на Мерилин Монро, че е твърде дебела в тази невероятна историческа снимка?

Докато постоянно контролираме всяка хапка, можем да ни доведе до психически и физически проблеми. Деми Ловато , 25-годишна певица, е преживяла хранително разстройство и знае всичко за ефекта на диетите върху здравето.

чрез GIPHYДеми наскоро се обърна към Twitter, за да заяви, че се отказва диета и с изключение на тялото й. След това тя обясни решението си на своите фенове и последователи:

Ловато се надява феновете й да последват стъпките й и да спрат да играят игри със здравето си. Лишавайки се от храна и необходими хранителни вещества, няма да се отрази добре на тялото ни. Освен това е доказано, че повечето диети не работят.

През 2007 г. мета-анализът на UCLA откри, че има големи шансове за повечето хора, които се подлагат на диети, да си възвърнат загубеното тегло и дори да спечелят повече след приключване на диетата. Също така, според Healthline, някои диети могат да увеличат риска от диабет и сърдечни заболявания. Те също могат да предизвикат хранителни разстройства.

Публикация от Fabletics (@fabletics) Фев 6, 2018 в 7:01 PST

Така че, изглежда, Деми е направила правилния избор. По-рано тя говори за борбите си с хранително разстройство и желанието да бъде перфектна през цялото време.

Публикация от Demi Lovato (@ddlovato) 4 януари 2018 г. в 5:16 ч. PST

Тя засне тази снимка с:

И така, аз съм несигурен за краката си в тази снимка, но го публикувам, защото изглеждам толкова щастлив и тази година реших, че се отказвам от моя перфекционизъм и прегръщам свободата от самокритика. Да се ​​науча да обичам тялото си такова, каквото е, е предизвикателство, но животът се променя. Отказът от хранителното ми разстройство беше най-предизвикателното пътуване в живота ми, но работя всеки ден за стабилно възстановяване, дори понякога да бъркам. Днес се чувствам силна. Всички вие също можете да го направите. Възможно е. Благодаря ти Боже за тази нова глава в живота ми.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Никога не бях подготвена да се разболея, за да постигна това ”: Ема Уилис на собствения си опит за засрамване на тялото

След като взе решението си да спре диета , Деми се чувства добре. В интервюто си с ХОРА тя каза:

Това е ежедневна битка. Някои дни се чувствам страхотно, а други дни не се чувствам страхотно. И понякога това са периоди от време. Спрях да спазвам диети и качих малко килограми, така че това беше борба, но в същото време съм по-щастлив, защото не се ограничавам от определени храни и вече не се храня сам.

Пътят, Деми!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Искра Лорънс гордо се бори с тялото-шеймъри

Деми Ловато

Популярни Публикации