Знаете ли, че има трети брат Франко? Запознайте се с „Малката тайна“ на Джеймс и Дейв Франко„Той е най-добрият - най-добре изглеждащият, най-сладкият, най-хубавият, най-добрият човек, който да е наоколо“, казва Дейв за по-големия си брат Том.

Сигурни сме, че сте запознати и с Джеймс, и с Дейв Франко успешни актьори и много близки братя . Родителите им, Дъг Франко и Бетси Верн-Франко, не са били близо до Холивуд, преди децата им да станат известни. Бетси е писател, докато Дъг е успешен предприемач от Силициевата долина. За съжаление бащата на Джеймс и Дейв почина през 2011 година.Знаете ли, че има трети брат Франко? Запознайте се с Джеймс и Дейв ФранкоГети изображения / Идеално изображение

Но може да се изненадате да разберете, че семейството на Франко всъщност се състои от петима души, тъй като Джеймс и Дейв имат друг брат, Том Франко.

Знаете ли, че има трети брат Франко? Запознайте се с Джеймс и Дейв ФранкоГети изображения / Идеално изображение

Кой е третият брат на Франко?

Том Франко е средното дете в семейството си. Той е пет години по-възрастен от Дейв и 2 години по-млад от Джеймс. В резултат той е най-„нормалният“, поне според семейните ценности на Франко.Знаете ли, че има трети брат Франко? Запознайте се с Джеймс и Дейв ФранкоГети изображения / Идеално изображение

Том веднъж каза списание W :Аз съм като хлад, спокоен. Всички харесват „Том е любимият ми“, защото съм нормален.

И все пак Том също е роден с творчески ген и намира своето призвание в изкуството. Работи предимно с керамика и има доста ексцентричен стил. Но той беше прав за едно нещо и то е, че той е любимият брат на Франко.

Знаете ли, че има трети брат Франко? Запознайте се с Джеймс и Дейв ФранкоГети изображения / Идеално изображение

Дейв веднъж призна на Vanity Fair :

За хората, които са се запознали и с тримата, Том Франко е единодушният фаворит Франко. Той е най-добрият - най-добре изглеждащият, най-сладкият, най-хубавият, най-добрият човек, който да е наоколо. Пазим го за себе си. Той е нашата малка тайна.

Като се има предвид тази красива партида, не е лесно да се получи титлата на най-добре изглеждащия проблем, но изглежда Том го е направил. Как можеха да го скрият от нас ?!

Знаете ли, че има трети брат Франко? Запознайте се с Джеймс и Дейв ФранкоГети изображения / Идеално изображение

И тримата братя си сътрудничат помежду си

Не е тайна, че Дейв и Джеймс са работили заедно и преди. През 2017 г. те направиха Художник в бедствие заедно базирани на скандалния филм Стаята .

Въпреки това отне много време на двамата братя да работят по проект, тъй като Дейв трябваше първо да създаде име и кариера за себе си, преди да може да бъде свързан с по-големия си брат.

Като Дейв каза Irish Times :

Колкото и да обичам и уважавам брат си, трябваше да се дистанцирам от него по работен път. Странно е, защото хората си мислят, че сме много сходни, защото начинът, по който изглеждаме и начинът, по който говорим, е сходен. Но всеки, който ни познава наистина добре, знае, че сме много различни личности. „Той можеше да се справи с определени роли, които аз не можех да докосна и обратно. Мисля, че това е страхотно нещо, защото колкото и да ми харесва да бъда свързан с него, искам да имам доверие и собствена кариера.

Интересното е, че Джеймс и Том не се свенят да работят заедно и досега са си сътрудничили в няколко художествени изложби, включително тяхната прочута изложба от керамични канализационни тръби в „Pipe Brothers: Tom and James Franco“ Добре е да знаем, че сега има трети брат на Франко, над когото можем да се вманиачим!

Джеймс Франко Семейство
Популярни Публикации