Пакетът 'Дили шест', първите оцелели в Америка сексуали, родени през 1993 г., вече са пораснали!Последни актуални новини The Dilley Six Pack, първите оцелели в Америка септуплети, родени през 1993 г., вече са пораснали! на Фабиоза

Понякога животът ви дава подарък, който никога не сте могли да си представите. Dilleys, двойка от Индиана, получиха такъв подарък през 1993 г., а именно шестима от тях!През 1992 г. Беки и Кийт Дили се борят с безплодието, отчаяно желаейки бебе. През май 1993 г. те станаха родители на първите оцелели американски двойки (те бяха предшествани от набор от секспътулети от Великобритания и по-късно последвано от набори от прегради и дори октолети !)

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Самотен и безработен 38-годишен ражда четворки и търпи остра критика. 14 години по-късно нейните деца се справят отлично!

Как пристигнаха бебетата

Беки, медицинска сестра, и Кийт, мениджър на Burger King, се опитваха да си направят бебе в продължение на шест години и накрая избраха лечение за плодовитост.Лечението действа по начин, който двойката не беше очаквала: Беки беше бременна пет бебета , или поне така мислеха лекарите. Тъй като носенето на кратни числа винаги идва с определена степен на риск, Беки беше внимателно наблюдаван.На 31 седмица беше време бебетата да пристигнат. Коремът на Беки беше толкова огромен, че едва се движеше! На 25 май 1993 г. тя е откарана в болницата. Следват Кийт и други членове на семейството.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Webb Quads: Историята на редки, естествено замислени идентични четворки, спечелили интернет слава

Доставката мина изненадващо безпроблемно. Медицинският екип извади пет бебета, едно след друго, с интервал по-малко от минута. Виждайки, че и петимата са добре, цялата стая издъхна с огромно облекчение. Когато д-р Линда Смирц, акушер-майката, помисли, че е време да затвори Беки, тя посегна да извади плацентата и почувства мъничко стъпало там! Ритна я.

Оказаха се грешно, оказа се. Бебето номер шест, момче, беше изведено и се усмихна на присъстващите в стаята. Цялата стая се зарадва и новите родители не знаеха дали да се смеят или да плачат.

Бебетата - две момичета и четири момчета - се казваха Брена, Клер, Джулиан, Куин, Ян и Адриан. Това беше началото на дълго и вълнуващо пътешествие за Дилис, сега осемчленно семейство (през следващите години последваха още комплекти шестциплети в други семейства, включително тези ).

Как изглеждат сега шесткратниците

Както можете да си представите, Dilley Six Pack, както често ги наричат, вече са пораснали!

Семейство Дили все още живее в Индиана и въпреки че всяко от шестте деца е избрало своя път в живота, всички те остават много близки.

През 2015 г. три от шестте седемстепенни дили са завършили Университета на Индиана - Университета Пърдю в Индианаполис. Куин и Адриан са завършили Училището за свободни изкуства, а Джулиан - от Училището по наука.

Пътуването беше дълго, но и шестте деца се оказаха добре! И това е нещо, с което Кийт и Беки да се гордеят.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Очарователни сестемници са родени на 35-годишна майка от 3 години. Семейството отпразнува пристигането си с фотосесия

Популярни Публикации