Веднъж Дикси Картър каза, че „Проектирането на жени“ я убеждава да стане посветена на скалпелаЗвездата на дизайнерските жени не скри факта, че е била поклонник на скалпела.

Емблематичната американска актриса и певица Дикси Картър беше известна най-вече с ролите си на Джулия Шугарбейкър в Проектиране на жени и Ранди Кинг в Семейно право .Веднъж каза това Дикси КартърГети изображения / Идеално изображение

Дикси Картър беше номинирана и за наградата Primetime Emmy за изключителна гост-актриса в комедиен сериал за ролята на Глория Ходж в Отчаяни съпруги .

За пластичните операции

Дикси Картър е родена през 1939 г., но въпреки че има толкова солидна възраст, тя изглеждаше просто великолепна! Каква беше нейната тайна?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от getTV (@gettv_official) 26 Май 2019 в 8:45 PDTThe Проектиране на жени звезда не скри факта, че е била поклонник на скалпела.

Направих долната половина една година, след това горната половина на следващата годинаРазбира се, тя не е взела толкова сериозно решение да направи пластична операция веднага. Първо, тя се консултира с многобройни лекари и членове на семейството.

Веднъж каза това Дикси КартърГети изображения / Идеално изображение

Въпреки това тя най-накрая беше убедена да направи такава голяма стъпка, след като гледаше пилота на Проектиране на жени. Тя не искаше да бъде идентифицирана като по-възрастната.

Мислех, че ако това се окаже първият ми голям успех, след всичките тези години на представяне, не бих могъл да понеса да ме определят като „по-възрастния“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Gr8erDays (@gr8erdays) 25 Май 2019 в 4:33 PDT

Тя искаше да остане млада и красива въпреки възрастта и беше готова на всичко, за да постигне тази цел.

Дикси Картър почина от усложнения от рак на 10 април 2010 г., на 70-годишна възраст. Тя е пропусната от милиони фенове по целия свят!

Дикси Картър беше поразително красива жена, чиято красота завладя сърцата на толкова много хора!

Популярни Публикации