Дони Озмънд публикува нежна снимка с всичките 10 внуци: Те са въглеродните копия на техния известен дядоДони Озмънд обичаше да прекарва времето си с десетте си внуци. Децата са плюещите изображения на легендарния си дядо.

Популярният американски певец и бивш тийнейджърски идол Дони Озмънд се издигна до звезда заедно с четири по-големи братя като Осмонд. Въпреки че е знаменитост, той не беше поразен от звезда. Дони винаги е мечтал за голямо семейство и за щастие мечтата му се е сбъднала.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Donny Osmond (@donnyosmond) 14 Фев 2019 в 9:13 PST

От 1978 г. той е щастливо женен за Дебра Глен. Дони Озмънд каза, че веднъж е откраднал датата на брат си и се оказа, че е най-добрата жена в живота му. Бракът им продължава повече от 40 години.

Двойката посрещна петима синове: Доналд, Джереми, Брандън, Кристофър и Джошуа. Осмондът също има 10 внуци: девет момчета и едно момиче.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Donny Osmond (@donnyosmond) 26 Фев 2019 в 9:25 PSTДони Осмонд има 10 внуци

Дони Осмонд е страхотен дядо: той прекарва много време със семейството си и дори споделя очарователни моменти с многобройните си фенове. В официалния си акаунт в Instagram популярният певец публикува снимка, на която се представя с 10-те си внука.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Donny Osmond (@donnyosmond) 11 юли 2019 г. в 9:28 PDTИзглежда толкова щастлив с цялото семейство наоколо! Каква силна връзка между баба и внук!

Те изглеждат толкова сходни. Внуците са плюещите образи на техния знаменит дядо.

Дони Озмънд добави:

Няма по-добър начин да прекарате красив следобед в # Юта, отколкото с всичките 10 от нашите прекрасни #grandkids. Деби и аз сме толкова благословени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Donny Osmond (@donnyosmond) 27 юни 2019 г. в 12:18 ч. PDT

Сладки реакции

Снимката беше толкова очарователна, че много хора решиха да напишат нещо сърцераздирателно на любимата си знаменитост. Ето няколко положителни реакции.

@melisaosmond

Това беше просто НАЙ-ДОБРОТО !! Всички 10 !!! Обичаме Мамо и Бапа !!!! Такъв забавен ден !!!!

@heatherfredp

Колко забавно за теб! Всички тези момчета и едно момиче? Хмммм .... звучи като нещо за Осмонд.

@terrie_meier

Обзалагам се, че внучката е разглезена като луда, че е единственото момиче

@cindyhabiger

всички момчета и едно момиче !!

@ mkber5

Вашата красива внучка с коса, натрупана на върха на главата, е плюещото изображение на вашата скъпа съпруга, Деби !! Бог да ви благослови!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Donny Osmond (@donnyosmond) 6 април 2019 г. в 9:47 PDT

Рядко се виждат всички членове на семейството му заедно на една снимка. Дони Озмънд е без съмнение невероятен дядо. Певицата има късмета да има толкова внуци. Надяваме се да имат много щастливи дни заедно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мари Озмънд сладко прелива от съпруга си Стив Крейг и как той се чувства: „Влюбена съм за първи път в живота си“

Знаменитости
Популярни Публикации