Първият брак на д-р Фил: Той се влюби в бивша мажоретка, която казва, че изневярата е разрушила връзката имКоя беше първата съпруга на д-р Фил? За първи път Фил Макгроу е женен за любимата си гимназия Деби Маккол. Те се разведоха през 1973 г., но каква беше причината за раздялата?

Д-р Фил Макгроу е популярен водещ на токшоу, психолог и автор, известен с известния си тъп стил на терапия. Хората обаче го молят за съвет в отношенията,Първият брак на д-р Фил Макгроу се проваля.Популярният водещ на токшоу беше женен за първата си съпруга Деби Хигинс Маккол няколко години, преди да завърши с развод.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Фил (@drphil) на 31 юли 2019 г. в 9:58 ч. PDT

Д-р Фил е щастливо женен за Робин Макгроу

Фил Макгроу е женен за съпругата си Робин повече от четири десетилетия. И след всичките тези години любовта им все още е силна, както при първата им среща.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Фил (@drphil) на 8 юли 2019 г. от 10:00 ч. PDTРобин разкри, че ключът към техния дълготраен брак са споделените ценности и откритост, докато Фил, от друга страна, приписва страхотната им връзка като приятели.

Първият брак на д-р Фил

Д-р Фил и Деби бяха любими в гимназията, преди да станат официално съпруг и съпруга. Двойката, която изглеждаше да изглежда щастлива, не беше женена дълго време. Но какво се случи след всички тези щастливи години и защо дуетът реши да се раздели?

В книгата със заглавие Създаването на д-р Фил, беше разкрито от първата съпруга на д-р Фил, че изневярата сложи край на брака им. Според нея Макгроу е бил внимателно и романтично гадже, но се е променил като съпруг.

Деби твърди, че Фил й е изневерил по време на краткия им брак. Техните съседи й казаха, че водещият на токшоуто е довел жени в дома им и когато тя се изправи срещу него, той каза: „Не го приемайте лично.“

Тя добави:

Когато се сблъсках с него за изневерите му, той не отрече тези момичета и ми каза, че това няма нищо общо с чувствата му към мен. Пораствайте, така беше в света.

Тя се чувстваше в капан в брака си и се довери на няколко души. Братът на Деби обаче отбеляза, че Фил рядко демонстрира привързаност и сестра му е смазана от неговата личност за поемане на отговорност.

Д-р Фил за първия си брак

Известният автор се ожени веднага след гимназията и скоро откри, че бракът няма да работи. Говорейки с Newsweek за грешката от първия си брак, той каза:

Аз бях големият футболист, а тя беше мажоретката. Това беше само следващото нещо, което трябва да направя. Никога не сме имали кръстосана дума. Просто седнахме и казахме: „Защо направихме това?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Фил (@drphil) на 12 юли 2019 г. в 10:27 ч. PDT

Понякога се случва отношенията просто да не се получават. Фил и Деби имаха невероятна любовна история, но тя завърши зле. Всеки допуска грешки. Първият брак на д-р Фил се провали, но сега той е щастлив и всеотдаен съпруг. Пожелаваме му многогодини несломима любов!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Баща на двама използва бейзболни бухалки, за да се защити от собствените си синове. Д-р Фил обяснява как да се справим с агресивното поведение на децата

Знаменитости
Популярни Публикации