„Храненето беше начинът ми да се справя с живота“: Мари Озмънд е откровена в дългосрочното си пътуване за отслабванеМари Осмонд говори за своето пътуване за отслабване, събуждане и житейски трудности в ново интервю за „Fox News“. Разберете още интересни подробности от живота на звездата!

Преди Мари Осмонд да се приземи в списъка на подобаващите знаменитости, тя е страдала от наддаване на тегло, след като е родила последния си син. Тя също страда от депресия след раждането, след като приветства Матю Блозил. За нея беше катастрофа, защото тя е изпробвала всякакъв метод за отслабване през целия си живот.В интервюта с Опра и PageSix , изпъкващата звезда призна, че е опитвала хапчета за отслабване и глад за булимия. Тя започна да диети на 10-годишна възраст поради развлекателната индустрия и като самозащита от злоупотреба.

Гети изображения / Идеално изображение

Отслабването на Мари Осмонд

В скорошно интервю с Fox News , Мари Осмонд разкри за дългосрочните си борби с тегло, събуждане и загуба на тегло от 50 килограма. Разговорът съ-водеща призна, че нямаше да получи своята слава и признание, ако не беше отслабнала, след като се сблъска с някои критици и житейски трудности.

Грижех се за майка си и бях натоварил тежестта. Ядеш, когато си уморен. Хранете се непоследователно. И тогава се опитвате да спазвате диета. Но вие също се опитвате да създадете семейство тук. Бях доставчик на семейството си, така че трябваше да работя. Храненето беше моят начин да се справя с живота.Гети изображения / Идеално изображение

Майката на осем деца добави, че един от синовете й веднъж дойде при нея и я помоли да отслабне внимателно, защото той и други членове на семейството не искаха да я губят поради проблеми с наднорменото тегло. Четири месеца бяха нужни на A-листера, за да свали 50 килограма благодарение на NutriSystem програма.The Дони и Мари звезда също припомни сърцераздирателен момент по време на пътуването си за отслабване, който остави „травми и белези“.

Един ден ме изведоха на паркинг и един от хората от студиото ми каза, че ако не сваля 10 килограма, те ще отменят шоуто. Казаха, че съм срам за семейството си и трябва да пазя храната от дебелото ми лице.

Гети изображения / Идеално изображение

Допълнителни факти за пътуването за отслабване

Говоря на HealthLine , Мари Осмонд размисли върху някои точки по отношение на диетата:

  • Отслабването й отвори нови възможности в музикалната индустрия и личния начин на живот.
  • Тя придоби самоприемане на физическия си вид и положително въздействие върху психическото състояние.
  • Спандекс беше едно от нещата, които я вдъхновиха да отслабне, тъй като не искаше да изглежда нелепо Танцувам със звездите .

Гети изображения / Идеално изображение

Пътят на Мари Осмонд за отслабване беше много дълъг и сложен. Сега е важно, че тя приема и се обича такава, каквато е на 60-те си години. Всъщност американската знаменитост изглежда младежка и привлекателна и трябва да се гордее с упоритостта си да отслабва така.

Знаменитости Новини за знаменитости Отслабване Вдъхновение за отслабване
Популярни Публикации