Ед Аснер хвали Бети Уайт и шеги за нейния статус на „холивудска кралица“: „Трябва да сгъвам коляното си всеки път, когато се впусна в нея“Последни актуални новини Ед Аснер хвали Бети Уайт и шеги за нейния статус на „холивудската кралица“: „Трябва да сгъвам коляното си всеки път, когато се втурвам в нея“ на Fabiosa

Един от най-емблематичните ситкоми на всички времена Шоуто на Мери Тайлър Мур ни предостави безброй смешки, предложи важен социален коментар и помогна на много от блестящите му таланти да блестят в продължение на седем сезона.

Ед Аснер хвали Бети Уайт и шеги за нея Мери Тайлър Мур (1970) / CBS

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Нейната истинска любов: Бети Уайт съжалява, че губи цяла година преди да се омъжи за Алън ЛудънПрез сезон 4 на шоуто публиката беше приятно изненадана от добавянето на известната Бети Уайт. Нейният герой беше жив и доведе до някои забавни сюжетни линии.

Ед Аснер хвали Бети Уайт и шеги за нея Мери Тайлър Мур (1970) / CBSОсобено обичахме химията между героя на Бети, Сю Ан и Ед Аснер Лу. Те се превърнаха в една от първите оригинални двойки, които искат или не, по телевизията и нямахме търпение да видим какво ще се случи по-нататък.

Ед Аснер хвали Бети Уайт и шеги за нея Мери Тайлър Мур (1970) / CBSСъщо така бяхме много доволни да разберем, че Уайт и Аснер са много близки като колеги и уважението на Еди към Бети е извън класациите и до днес.

Възхищението на Аснер от неговата звезда

Преди да се събере с Уайт за нейния ситком Горещо в Кливланд , Аснер си спомни как беше като да работиш с нея Шоуто на Мери Тайлър Мур и с нетърпение очакваше отново да действа заедно с легендарната актриса.

Ед Аснер хвали Бети Уайт и шеги за нея Горещо в Кливланд (2010) / TV Land

Аснер призна че през годините Бети се превърна в Американска сензация , и се пошегува малко за това, че се чувства задължен да се отнася с нея като с кралица:

Тя се превърна в американска институция. Трябва да сгъвам коляното си всеки път, когато се сблъскам с нея и ми омръзва от това [смях]!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Без деца, без съжаление! Бети Уайт няма наследници, но има кой да се грижи за нея

И не греши. Шоуто на Уайт Златните момичета беше ударен хит през 80-90-те години и все още се обожава от много фенове. Освен това Бети е вече над 90 години, но тя продължава да работи неуморно и се радваме, че виждаме толкова много от нея!

Ед Аснер хвали Бети Уайт и шеги за неяgettyimages

Ед дори се пошегува за това, че Уайт най-накрая ще получи заслужена почивка, въпреки че методите му са малко съмнителни:

С цялото това увлечение, което се натрупва върху Бети сега, мисля, че би било добре тя да бъде уволнена. Мисля, че трябва да работим за това.

Разбира се, знаем, че известният актьор не е сериозен и всъщност обичаме да го виждаме такъв. Наистина ни напомня как бяха Ед и Бети Шоуто на Мери Тайлър Мур заедно.

Ед Аснер хвали Бети Уайт и шеги за неяgettyimages

Кой знае, може би скоро ще видим как двамата се събират за поредния проект?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Известната, Бети Уайт, нарича двата си неуспешни брака „любимите си грешки“

Популярни Публикации