Елизабет Хърли и коледното селфи на 17-годишния си син показват идентичния си видНа Коледа 17-годишният Дамян Хърли публикува селфи с красивата си майка. Двамата изглеждаха толкова еднакви, че беше невъзможно да се намери разлика. Вижте това вирусно селфи!

Синът на Елизабет Хърли, Дамян, активно поема империята на социалните медии с необикновения си външен вид. 17-годишното момче несъмнено все повече прилича на чаровната си майка поради последните му промени, за да стане жена.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дамян Хърли (@ damianhurley1) на 30 септември 2018 г. в 4:26 ч. PDT

Какво прави Дамян в живота?

Накратко , Дамян Хърли е професионален модел. Поради уникалната му красота, агенциите за модели особено искат да го видят в своите произведения. Той също така направи своя телевизионен дебют в шоуто на майка си, Кралските особи , през 2016г.

Освен вихровия си начин на живот и моделска кариера, синът на Елизабет Хърли е нормално дете, което обича да се разхожда с приятели и дори посещава интернат, според докладите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дамян Хърли (@ damianhurley1) на 25 юли 2019 г. в 6:54 ч. PDTЕлизабет Хърли 2019

Когато 17-годишният Дамян публикува коледно селфи с невероятната си майка, светът беше в шок - професионалният модел е точното копие на Лиз. Двете облечени черни шапки, зимни палта и дори едни и същи разкошни и обемни брави.

Дамян също е бил забелязан с грим, приличащ повече на по-малката сестра на майка си. Хората се объркаха и се позоваха на момчето като на момиче.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дамян Хърли (@ damianhurley1) на 25 декември 2019 г. в 7:21 ч. PST

И все пак други хора изразяват емоциите си в положително настроение

@ natalie.h.richmond:

Най-красивото дуо майка-син

@ selmicka71:

Копирайте-поставете ... и вие двамата сте толкова много красиви ️

@jennifer_tuck:

Близнаци. Как може някой човек да бъде този ПЕРФЕКТ. ️

@ tyty2104:

Леле вие ​​сте вашите майки двойно

Многомилионно наследство

Според множество източници , Синът на Елизабет Хърли Дамян спечели многомилионна битка за наследство - 17-годишният младеж ще получи част от огромното богатство на баща си Стив Бинг, въпреки опитите на дядо му да го отреже.

Daily Mail добави, че нетната стойност на Стив Бинг се оценява на 475 милиона долара, а синът му има право да получи част от тази впечатляваща сума.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дамян Хърли (@ damianhurley1) на 29 октомври 2019 г. в 11:20 ч. PDT

Нещата вероятно не сте знаели за Дамян Хърли

  • Негов кръстник е бившият Елизабет Хърли, Хю Грант, и те имат отлична връзка помежду си.
  • Биологичният му баща отказа да повярва, че Дамян е негов син и се обърна към резултатите от ДНК, за да разбере истината.
  • Баща му плаща около 131 000 долара годишно и цялата сума се влага в доверителен фонд, докато Дамян навърши 18 години.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дамян Хърли (@ damianhurley1) на 26 януари 2017 г. от 10:30 ч. PST

Е, това е завършек за днес! Не очаквахме да видим Дамян с всички тези брави, грим и женски поглед като цяло. Това обаче го кара да прилича повече на 54-годишната си майка Лиз. Какво мислите за всичко това?

Деца на знаменитости Снимки на знаменитости Новини за знаменитости
Популярни Публикации