Елън Дедженерис: Нейните постижения, живот, кариера и благотворителна дейност- Елън Дедженерис: Нейните постижения, живот, кариера и благотворителна дейност - Новини - Fabiosa

Елън Дедженерис, домакиня на най-популярното и комерсиално успешно телевизионно токшоу „Шоуто на Елън“, сподели своя снимка, на която получава президентския медал за свобода от бившия президент Барак Обама, с емоционално послание „Честит юбилей за нас.“

Снимка в Instagram

Преди една година Елън Дедженерис прие президентския медал за свобода от Барак Обама. Елън е видна фигура, чийто талант и работа помогнаха да се промени мнението на милиони американци. Тя е страхотен говорител, който не се страхува да привлече общественото внимание към най-важните проблеми, като се има предвид образованието, околната среда, икономиката и политиката.

Публикувано от Елън (@theellenshow) Лис 22, 2017 о 9:56 PSTЗа да отпразнува годишнината от датата, когато тя получи тази огромна награда, Елен публикува тази страхотна снимка в Instagram, която имаше положителни отзиви от нейните последователи. Страхотната им реакция напълно показва колко много хората обичат Елън, нейното шоу и всички страхотни неща, които тя прави за общността.

gettyimagesФактите на Елън

Детство

Елън Дедженерис е родена в Луизиана; до 13 г. тя е отгледана като християнски учен.

В ранните си години Елен сменя различни работни места. Работила е като сервитьорка, стридачка за стриди и дори продавачка на прахосмукачки.Тя започва своята кариера на сцената като комик, когато е на 23 години.

gettyimages

Кариера

DeGeneres направи своя пробив, когато се появи в „The Tonight Show с участието на Джони Карсън“.

Най-забележителната й актьорска роля е в популярния ситком „Шоуто на Елън“, който се излъчва от 1994 до 1998 година.

gettyimages

От 2003 г. тя е домакин на едно от най-популярните и комерсиално успешни телевизионни токшоута „The Ellen DeGeneres Show“, обикновено наричано просто Ellen’s.

Елен също е талантлив автор. Комиксът й „Моята точка ... и аз имам един“ стана бестселър според списъка на Ню Йорк Таймс.

Почит на Елън

На април 2017 г. Елен направи специална почит към 20-годишнината от един от най-обсъжданите моменти от бившия си ситком Срещу . Можете да го гледате във видеото по-долу.

Съобщение „Мечтатели“

Елън е известна като ярка поддръжница на мечтатели, имигранти, дошли в Америка като деца и се опитват да градят живота си там. Това АКО програма е създадена от Барак Обама през 2012г.

Преди два дни звездата публикува снимка в Instagram, на която е облечена в черна тениска с подпис върху нея: „Всички сме мечтатели“. Елен призна, че целта й е да привлече общественото мнение към житейските трудности на имигрантите и техните права да живеят, учат и работят в САЩ.

Публикувано от Елън (@theellenshow) Лис 21, 2017 о 12:27 PST

DeGeneres обича да помага на други хора. Известна е с благотворителната си дейност и участието си в множество социални програми. Миналата година звездата дари огромна сума за различни благотворителни организации.

Елън Дедженерис е видна обществена фигура и е трудно да се оцени големият й принос към американската култура и телевизионната индустрия. Тя е човек с невероятно чувство за хумор и самоирония. Елън е просто единствена по рода си и ние я обичаме заради това.

Източник: Източник: theellenshow / Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Твърдо приятелство между Опра Уинфри и Гейл Кинг, което продължава повече от четири десетилетия

Елън Дегенерес Благотворителност
Популярни Публикации