Дъщерята на Елън Помпео Стела изглежда толкова пораснала, тъй като е забелязана да се разхожда с майка сиЕлън Помпео не е точно от типа знаменитости, които споделят толкова много снимки на децата си. Така че беше хубаво да зърна този рядък поглед на нейните красиви дъщери, които бяха на разходка с майка си.

Децата на Елън Помпео стават толкова пораснали пред очите ни. И този рядък поглед ни порази напълно.Елън за майчинството

The Анатомията на Грей звезда не е точно от типа, който споделя твърде много подробности за личния си живот. Тя ясно оценява неприкосновеността на личния си живот, но през годините ни е дала информация.

Освен че играе Мередит Грей в хитовото шоу на ABC, Елън се е посветила и на това да бъде добра майка, която учи децата си на правилните неща.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елън Помпео (@ellenpompeo) на 14 февруари 2019 г. в 8:40 ч. PST

По време на поява в епизод от 2018 г. на Червена маса , Елън се отвори за майчинството и какво е да отглеждаш своите бирациални деца. Тя обясни, че едно от най-големите предизвикателства е да измислим какво да обсъждаме с тях, когато става въпрос за раса и каква информация трябва да се пази от тях.Актрисата родила на първата си дъщеря, Стела Луна Помпео Айвъри през 2009 г. И оттогава тя приветства още две деца, Сиена Мей и Ели Кристофър, чрез сурогатно майчинство.

Елън ПомпеоГети изображения / Идеално изображениеВъпреки че снимките на Стела са малко и много, ние имахме късмета да зърнем няколко погледа й как израства и не бихме могли да бъдем по-развълнувани.

Елън ПомпеоГети изображения / Идеално изображение

На разходка

Някои скорошни снимки на Стела, която навърши 10 години през септември миналата година, са проникнали в интернет. И трябва да кажем, че изглежда толкова прекрасна и пораснала.

Стела беше заснета заедно с известната си майка и по-малката си сестра Сиена, която е на 5 години. Към тях се присъединиха и някои приятели.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Closer Weekly (@closerweekly) на 21 януари 2020 г. в 11:39 ч. PST

По-голямата дъщеря на Елън Помпео изглеждаше супер сладка в зелена качулка, съчетана с чифт дънки, докато ходеше рамо до рамо с майка си.

Актрисата изглеждаше красива, както и небрежно, без грим, в чифт черни клинове и бял суичър. Подобно на майка си, косата на Стела беше вързана на опашка.

Според актрисата Стела приема много сериозно ролята си на по-голяма сестра. Веднъж Елен каза Родители :

[Stella’s] супер полезно. Малката й сестра е шепа, така че е невероятна!

Елън ПомпеоГети изображения / Идеално изображение

Със сигурност можем да видим това чувство за отговорност, излъчвано от малкото момиче на тези снимки.

Бързи факти за Елън Помпео

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елън Помпео (@ellenpompeo) на 6 септември 2019 г. в 10:07 ч. PDT

Ето малко информация за нея, която може да ви бъде интересна.

  • Тя и съпругът й Крис Айвъри са женени от 2007 г.
  • Двамата с Крис бяха приятели няколко месеца, преди да започнат да се срещат. Те израснаха на минути един от друг, но никога не се пресичаха до 2003 г., когато се срещнаха в Лос Анджелис
  • Елън трябваше да се справя с хората, които й се подиграват поради тънкия й тип тяло. Тя призна Хора че е била „ужасно самосъзнателна“ за израстването на кльощавата си рамка.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елън Помпео (@ellenpompeo) на 3 май 2018 г. в 19:53 ч. PDT

Елен Помпео се смята за много влиятелна жена. Тя вдъхновява феновете си, не само чрез актьорските си умения, но и откровеността си по въпросите на расата и други обществени проблеми. Освен че е толкова заета с дългогодишен драматичен сериал, тя също така жонглира успешно с майчинството си. И от тези погледи на младата Стела можем да кажем, че актрисата наистина върши страхотна работа.

Нямаме търпение да видим още снимки, на които се вижда как дъщерята на актрисата пораства и се превръща в прекрасна млада жена.

Деца на знаменитости Елън Помпео
Популярни Публикации