Елтън Джон никога няма да играе „Свещ на вятъра“ пред Уилям и Хари, след като я изпълни на погребението на принцеса Даяна„Candle In The Wind“ от Елтън Джон, беше изпълнена като почит към късната принцеса Даяна. Сега певецът разкрива защо никога няма да изпълни тази песен пред принцовете Уилям и Хари.

Версия на песента на Елтън Джон, Свещ на вятъра , се играе по време на погребението на принцеса Даяна като почит към живота й и начин певицата да се сбогува.Внезапната смърт на принцесата на Уелс на 31 август 1997 г. разтърси нацията и света. На 6 септември същата година, точно седмица след ужасната катастрофа, отнела живота й, нейното погребение се проведе.

Според Слънцето , хиляди хора присъстваха на събитието, което се проведе в Уестминстърското абатство, включително обезумелите синове на кралския принц Уилям и Хари, които вървеше отзад ковчегът на покойната им майка.

Елтън Джон никога няма да играеГети изображения / Идеално изображение

Тогавашният архиепископ на Кентърбъри Джордж Кери ръководи службата и Елтън Джон изпълни сърцераздирателната си песен.След погребението на принцеса Даяна Елтън Джон няма да пее песента пред синовете си

В интервю с Билборд , Елтън Джон каза, че няма да пее Свещ на вятъра пред синовете на покойната принцеса Даяна - Уилям и Хари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елтън Джон (@eltonjohn) на 24 юли 2017 г. в 5:52 ч. PDTТой каза на изданието, че предпочита изобщо да не е направил рекорда, въпреки успеха му в класацията по това време. Предпочиташе приятелят му да е все още жив, но трябваше да приеме как се развиват нещата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елтън Джон (@eltonjohn) на 31 август 2017 г. в 12:08 ч. PDT

Певецът потвърди, че песента е събрала 37 милиона паунда за фондацията на Даяна, тъй като той се е отказал от писателските си кредити.

Това беше спомен от мъка и любов за нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елтън Джон (@eltonjohn) на 31 май 2018 г. в 8:06 ч. PDT

След това добави, че не е свирил песента на турне в продължение на няколко години, „защото беше твърде близо до дома“.

Освен на погребението на принцеса Даяна, никога, никога не съм го играл пред принц Уилям или принц Хари. Дори версията на Мерилин Монро, не бих я пуснал пред тях.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елтън Джон (@eltonjohn) на 26 ноември 2017 г. в 7:20 ч. PST

Свещ на вятъра от Елтън Джон

Вероятно една от най-мощните песни за сбогом, Елтън Джон Свещ на вятъра резонира с всеки, който е трябвало да преживее голяма загуба.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елтън Джон (@eltonjohn) на 17 ноември 2019 г. в 14:15 ч. PST

Вижте изпълнението на певицата.

Загубата на близък приятел сигурно е била много трудна за сър Елтън Джон и е напълно разбираемо, че музиката му връща спомени. Решението му да избягва да играе около синовете на Даяна показва колко внимателен е той, тъй като е сигурен, че това също ще предизвика някои силни чувства и у тях.

Сър Елтън Джон Принцеса Даяна Музика
Популярни Публикации