‘Всичко е злато’: Мишел Обама разкрива всичко за съня на Бъкингамския дворец- „Всичко е злато“: Мишел Обама разкрива всичко за съня на Бъкингамския дворец - Celebs - Fabiosa

Бъкингамският дворец и Белият дом са сравнявани толкова дълго, колкото са съществували едновременно. Едното е мястото, където кралската монархия живее от 17-ти век, а другото е официалната резиденция и работно място на всеки президент на САЩ от Джон Адамс през 1800 г. Но кое е по-добро?Белият дом срещу Бъкингамския дворец

Домът на президента

gettyimages

Белият дом е имот от 55 000 кв. Фута, който има общо 132 стаи и шест етажа. Удобствата включват асансьори в къщата, 35 бани и 28 камини. Любителите на спорта могат да се насладят и на тенис корт на място, басейн, писта за джогинг и баскетболно игрище. За тези, които обичат да охлаждат, са включени и киносалон и боулинг.

Кралската резиденция

gettyimages

Бъкингамският дворец е една от най-разпознаваемите сгради в Лондон. Имотът с площ 830 000 квадратни метра разполага със 775 стаи, включително 78 бани. 52 спални са запазени за жители и гости, докато 19 стаи се използват за официални церемонии. Удобствата включват параклис, басейн, кино, кабинет за хирургия и дори поща! Дворецът може да се похвали и с 40 акра градини, тенис корт, езеро и частна площадка за кацане на хеликоптери.чрез GIPHY

Така че можете почти да предположите кой би струвал повече. Очакваната стойност на Белия дом е 110 милиона долара, докато Бъкингамският дворец се оценява на зашеметяващите 1,6 милиарда долара, което го прави третия най-скъп недвижим имот в света. Но всъщност по-добре ли е?Преспиването на Обамите.

Мишел и Барак Обама имаха преспиване в Бъкингамския дворец през 2011 г. и бившата първа дама има какво да каже за паметната вечер:

Не искам да обиждам никого, но американската храна е просто по-добра.

Що се отнася обаче до декора, кралицата е победител, тъй като Мишел коментира, че:

Те имат по-добър порцелан.

gettyimages

Тя продължи:

Всичко е злато. Бяхме виждали златната стая - има стая, в която държат цялото злато. Беше рожден ден на Саша и кралицата отвори къщата и тя ни позволи да видим тази стая. По време на държавния банкет, чинията, която според мен беше зарядното, това беше табелата. Слагат храна на златното зарядно.

По време на престоя на Барак в офиса семейство Обама се сближи с кралските особи и се съобщава, че те са били поканени на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, която ще се състои през май.

Мишел Обама Бъкингамския дворец
Популярни Публикации