„Разпознаването на лицето дори няма да проработи“: Хората мислят, че Хилари Клинтън е направила фейслифт, тъй като изглеждаше много младежка на събитието в Ню ЙоркПреди няколко дни Хилари Клинтън шокира хората с много младежкия си поглед към едно от събитията в Ню Йорк. Потребителите са уверени, че тя се е подложила на процедура за лифтинг на лицето. Какво мислиш?

Преди няколко дни Хилари Клинтън присъства на събитието на Бродуей в Ню Йорк. Бившата първа дама, облечена до деветки в ярко розово облекло, стилизирано със заслепяващо златно колие.И въпреки че нейният номер беше твърде ярък, за да се търси дълго време, най-вече бившият FLOTUS обърна внимание нейният невероятно младежки вид . Оперирана ли е Хилари Клинтън?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cheryl Nugent (@ciaofoxy) на 13 декември 2019 г. в 13:18 ч. PST

'Лифтинг' на Хилари Клинтън

Интернет беше в шок от младежкото лице на Хилари Клинтън. Някои списания или обикновени потребители на социални медии използваха колажи, за да сравнят лицето на съпругата на Бил Клинтън преди / след събитието. Повечето хора са уверени, че бившата първа дама е използвала фейслифт, за да изглежда по-млада.

Както и да е, Хилари Клинтън очевидно не изглежда стара за възрастта си. Сега тя е на 72 години и все още е активна в политическия и обществения живот. Въпреки че бившият FLOTUS загуби нейната изборна битка на Доналд Тръмп през 2017 г., тя остана смела и уверена в своите перспективи.

Освен това съпругата на Бил Клинтън често зашеметява във фигури и живи костюми, за да подчертае намеренията й да бъде млада и красива дори на 70-те си години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хилари Клинтън (@hillaryclinton) на 3 декември 2019 г. в 7:36 ч. PST

Какво мислите всички за спекулациите на хората? Може би това беше полезна маска за красота или каквото и да било, което направи Хилари да изглежда като розово на съвършенството?

Знаменитости Хилари Клинтън Новини за знаменитости Красота
Популярни Публикации