Феновете обичат скорошния поглед на Alyssa Milano, докато тя се появява публично с горещия си съпруг в Core GalaАлиса Милано направи рядка публична изява със съпруга си Дейв Буглиари на 10-та годишнина Gala Benefiting CORE. Двойката изглеждаше страхотно - вижте снимките!

Какво прави Алиса Милано сега след успешната си роля в Очарован ? Животът й се промени значително, тъй като тя стана не само актриса, но и забележителен предприемач-дизайнер. Нарича се нейната модна линия „Докосване от AJM.“... Вярвам, че за да бъдеш добър предприемач, трябва да участваш в бизнеси, към които си запален и се вписваш в начина си на живот. И точно тук ми хрумна идеята за Touch.

Alyssa Milano винаги е била известна със своя елегантен и необикновен стил на червените килими и ние знаем, че разбираме, че именно нейната природа и страст са я превърнали в една от най-красивите и модерни знаменитости в света.

Феновете обичат Alyssa MilanoГети изображения / Идеално изображение

Алиса Милано днес

На 15 януари великата Алиса Милано направи рядка публична поява със съпруга си Дейв Буглиари на Гала за 10-та годишнина Benefiting CORE. Двойката изглеждаше възхитена в компанията на другия, зашеметяваща в перфектни вечерни тоалети.Феновете обичат Alyssa MilanoГети изображения / Идеално изображение

The Кой е шефът? звезда изглеждаше великолепно в течаща бяла рокля с прозрачни ръкави и дизайн с различен цвят звезда. На деколтето й присъства бял дантелен сутиен, правейки Alyssa още по-съблазнителен.Тя завърши лятното си облекло с цветни бижута, красиво обемни къдрици и доста розов грим. Просто казано, тя привлече много обществено внимание!

Феновете обичат Alyssa MilanoГети изображения / Идеално изображение

Хората обичаха погледа на Милано

@kozlowski_bob:

️️ невероятно красива с красива дълга коса️️

@ odie9445:

Един от най-красивите хора в Холивуд

@ggparsons_:

Страхотна рокля ️️

@ jesus_arellano9360:

Изглеждаш невероятно ️️️️️️️️️

Алиса Милано и съпругът й

  • Alyssa Milano и David Bugliari се срещнаха през 2007 г. и се сгодиха година по-късно.
  • Те завързаха възела през 2009 г. в семейния му дом. Сватбената церемония беше в романтична градина само с членове на семейството и близки приятели.
  • Двамата имат две деца, син Майло и дъщеря Елизабела.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alyssa Milano (@milano_alyssa) на 31 декември 2019 г. в 19:29 ч. PST

47-годишният мъж вярва, че бракът е работа, особено когато къщата е пълна с деца. Говоря на Ние седмично , Милано заяви:

Полагаме усилия. Бракът е работа и мисля, че нещото, което прави щастливия брак наистина е да полагаш усилия да прекарваш време заедно ... и каквото и да означава това за тази връзка, трябва да се стремиш към нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alyssa Milano (@milano_alyssa) на 5 януари 2020 г. в 16:25 ч. PST

Алиса Милано има горещ съпруг и това е фактът. Стилът на холивудската актриса е един от най-зашеметяващите и всичките й тоалети изглеждат великолепно на нейната тонизирана фигура. Може би тя може да се превърне в вдъхновение в женската мода през 2020 г.! Какво мислиш?

Знаменитости Двойки знаменитости Новини за знаменитости
Популярни Публикации