Първата дама Мелания Тръмп убива прозрачната си черна миди рокля на коледно парти в Mar-a-LagoНа 25 декември Мелания Тръмп се присъедини към съпруга си в Mar-a-Lago. Първата дама на САЩ изглеждаше красива и уверена в прозрачна миди рокля. Вижте снимките!

Модата на Мелания Тръмп през зимните празници в Мар-а-Лаго привидно се различава от нейния стил „Първа дама“ по време на публични ангажименти.На Бъдни вечер , FLOTUS се разлюля в кльощава черна рокля с бродирано деколте. Тя оформя номера си с чифт съвпадащи черни стилове и жив грим. Изглежда, че Мелания Тръмп прекара фантастично по време на удар в Палм Бийч!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от първата дама Мелания Тръмп (@alwaysmelania) на 24 декември 2019 г. в 18:05 ч. PST

Тоалети на Мелания Тръмп

Все още не е известно дали Мелания Тръмп е сменила тоалета си за друг повод във Флорида с любимия си съпруг, или вече е самата Коледа. Както и да е, 49-годишната отново показа фигурата си на супермодел.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мелания Тръмп (@melania_update) на 26 декември 2019 г. в 12:36 ч. PSTМодата на Мелания Тръмп достигна розовото на съвършенство, когато беше изобразена в прозрачна черна миди рокля. Вечерното облекло включваше прозрачна дантелена горна част, разкриваща нейните изтънчени ключици и доста дълбоко деколте.

FLOTUS завърши своята семпла, но елегантна визия с чифт черни обувки на ток, вероятно от предишния случай в друг украсен номер.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвира Грау (@partyelvira) на 25 декември 2019 г. в 16:33 ч. PST

Честно казано, Мелания изглеждаше усмихната, когато позираше пред камерите. Това отново доказва, че тя знае границата между забавни партита и усърдни събития по отношение на нейните задължения като първа дама на САЩ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвира Грау (@partyelvira) на 25 декември 2019 г. в 16:35 ч. PST

Рокли на Мелания Тръмп

Майката на една жена никога не се двоуми да проблясва със зашеметяващата си фигура в прозрачни рокли . Още през 2016 г. Мелания Тръмп призна, че се е чувствала добре със собственото си тяло и винаги го е обичала, независимо от всичко.

В Европа се гордеем с телата си, без значение какъв размер сте. И това [корицата й в „Ню Йорк Пост“] беше направено като изкуство, като празник на женско тяло.

За съжаление, хейтърите намират такива моменти за неподходящи и винаги поставят под съмнение действията на г-жа Тръмп или гледат, когато тя се появява в прозрачни рокли. Що се отнася до нас, ние винаги я обичаме!

В кои списания се появи Мелания Тръмп?

По време на кариерата си на модел, FLOTUS се появи в корицата на следните списания:

  • Митрополит
  • панаир на суетата
  • VOGUE
  • В центъра
  • БАЗАР
  • GQ
  • КРАСИВ
  • Със стил
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от първата дама Мелания Тръмп (@alwaysmelania) на 23 ноември 2019 г. в 7:09 ч. PST

Обичаме тоалетите на Мелания Тръмп, независимо дали става дума за ежедневни или вълнуващи рокли. Поради необичайно очарователния си външен вид тя се утвърди като една от най-красивите жени в света. Съгласни ли сте с това твърдение?

Знаменитости Мелания Тръмп Доналд Тръмп Новини за знаменитости Белия дом
Популярни Публикации