Владеене на руски и още 3 езика? Интригуващи факти, които може би не знаете за Кейт Бекинсейл- Владеене на руски език и още 3 езика? Интригуващи факти, които може би не знаете за Кейт Бекинсейл - Тест - Фабиоза

Кейт Бекинсейл е едно от най-големите съкровища на Великобритания. Тя е безспорно красива, много забавна и изключително класна. Но не много хора знаят, че Кейт е и невероятно умна.Публикация от Kate Beckinsale (@katebeckinsale) 30 ноември 2017 г. в 3:33 PST

Нека да разгледаме най-интересните факти за тази английска роза.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кейт Бекинсейл разкри истината за нейния „Невероятно наказващ“ режим на диета и фитнес

1. Тя беше умна след възрастта си.

Публикация от Kate Beckinsale (@katebeckinsale) 7 ноември 2017 г. в 3:35 PSTКейт Бекинсейл вече беше облечена в шикозни панталони, когато беше само малко момиче, което учи в училище. Според училищните доклади на шест години Кейт вече е имала ниво на четене на 11 години.

2. Учила е в Оксфорд.

gettyimagesКейт учи френска и руска литература в Новия колеж на Оксфордския университет. Дебютира в киното Много шум за нищо докато бях студент там. Тя напусна университета, за да се съсредоточи върху кариерата си.

3. Тя може да говори 4 езика.

gettyimages

Освен английски, Кейт владее добре руски, немски и френски. Веднъж, по време на нейното появяване на Късното шоу , тя се опита да научи водещия Стивън Колбърт на няколко руски фрази. Можете да гледате веселата среща по-долу.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кейт Бекинсейл може да се похвали със страхотно чувство за хумор, като публикува весел момент от известния вид на майка си

4. Тя е амбициозна писателка.

gettyimages

Кейт два пъти печели наградата на младите писатели WH Smith за изключителните си художествени и поетични творби.

5. Знаеше коя иска да бъде от много малка.

gettyimages

В много млада възраст Кейт знаеше, че иска да бъде актриса. Първата й телевизионна изява е на четири години. Актьорското си вдъхновение Бекинсейл получава от изпълненията на Жана Моро.

Кейт Бекинсейл отдавна е доказала, че е красавица с мозък. Надяваме се нейната зашеметяваща 19-годишна дъщеря Лили да забогатее със същите височини като нейната очарователна майка.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кейт Бекинсейл споделя весели снимки на любимата си котка и ние не можем да спрем да се смеем!

Кейт Бекинсейл Езици Русия Грип
Популярни Публикации