'Footloose' звездата Джон Литгоу се зарече да не се жени повече никога след опустошителна развод, но той се научи да обича отново със своята втора съпругаАферата на Джон Литгоу разруши първия му брак, но той получи втори шанс за любов през 1981 г. с Мери Йегър.

Свободно и Хари и Хендерсън звездата Джон Литгоу почти се отказа от любовта, след като приключи първият му брак.Първата съпруга на Литгоу, Жан Тейнтън, го напусна след 14-годишен брак през 1980 г., тъй като Джон беше невярен с актрисата Лив Улман.

След като причини разпада на брака си, Литгоу се зарече, че никога повече няма да се жени, но съдбата се намеси.Коя е жената, която излекува сърцето на Джон Литгоу?

Въпреки че Литгоу решил никога повече да не се жени, след като се развел, Вселената имала различни планове за него. През 1981 г. Джон завърза възела с Мери Йегър, в която и до днес е влюбен до полуда, но как се случи това?

Гети изображения / Идеално изображениеВ интервю с Поп въпроси , известният актьор си спомни как се срещна с Мери:

Бяхме уредени заедно от стар общ приятел. Тя преподаваше в Лос Анджелис, а аз действах в Ню Йорк, без да имам намерение някога да напускам.

Изглеждаше много малко вероятно Джон и Мери да могат да изградят връзка заедно, но Литгоу й падна главата, тъй като те си паснаха като части от пъзела:

Ние сме изключително различни един от друг. Тя е професор, а аз съм актьор и тези двама души никога не са имали намерение да се женят. Животът им е толкова несъвместим помежду си. Тя е избухлива и борбена, а аз съм някак флегматичен и отзивчив. Просто сме много различни. Но не мога да си представя да живея без нея, нито тя мен.

Гети изображения / Идеално изображение

Дори след почти 40 години заедно, Клифхангър звезда казва, че е най-малко щастлив, когато са разделени, което за съжаление се случва често. Мери все още е професор в UCLA, докато работата на Джон го води по целия свят.

И все пак Джон Литгоу казва, че Мери е любимият му човек на света и е най-щастлив с нея.

Джон и Мери имат красиво семейство

Литгоу и съпругата му се противопоставиха на шансовете за връзка на дълги разстояния и успяха да изградят заедно страхотно семейство. Двойката споделя две деца: син Нейтън ...

... и дъщеря Фийби.

Съпругата на Джон Литгоу беше истинска благословия в живота му и сме толкова щастливи, че не се отказа от любовта.

Знаменитост
Популярни Публикации