Разочарован от ограничението за изтегляне на Mega? Ето как можете да го заобиколитеВъпреки че може да бъде наистина предизвикателно да се заобиколи ограничението за безплатно изтегляне на потребителите на Mega, вратичката е налице и можете да я използвате. Научете как да го направите супер лесно.

Били ли сте някога в ситуация, в която сте искали да изтеглите някакъв файл в интернет, но уебсайтът е казал, че вече сте надхвърлили лимита? За някои потребители това се случва през цялото време и се превръща в най-разочароващото нещо в живота им. Други може да срещнат лимита за изтегляне за първи път. Какъвто и да е случаят, ако сте тук, вероятно се чудите дали има начин да се заобиколи това. За щастие има нещо, което можете да направите. Като пример ще използваме уебсайта Mega Cloud.

Разочарован от МегаGaudiLab / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Chrome „режим инкогнито“ и Adobe Flash Battle. Как да активирам Flash в частен режим

Как да заобиколите ограничението за изтегляне на Mega

Първо, първо трябва да знаете какво е „честотна лента“ и защо тя може да бъде надвишена. Широчината на честотната лента е количество данни, които могат да се прехвърлят от една точка в друга, а в този случай от мега сървърите към вашия компютър. Превишената честотна лента означава, че сте изтеглили повече от позволеното. Що се отнася до скоростта на изтегляне, компанията също има някои специфични ограничения. Струва си обаче да споменем, че Mega със сигурност е един от най-добрите доставчици на безплатни облачни хранилища в отдела за скорост. Нека разгледаме по-отблизо как можете да заобиколите границите на Mega.

Като безплатен потребител можете да имате до 50 GB безплатно хранилище и да изтегляте файлове, които са по-малко от 5 GB. Това също предполага, че не можете да изтеглите повече от 5 GB данни. За съжаление Mega е добър в защитата на честотната лента, така че решението не е просто.Разочарован от МегаNicoElNino / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Какво представлява HDMI към Ethernet адаптер и защо си струва в конкретни случаи?На първо място, ще трябва да изтеглите едно от приложенията, които се използват за изтегляне на файлове от Mega. Най-добрите се считат за „Mega Downloader“, „JDownloader“ или „MegaSync“. След като изтеглите приложението, трябва да го инсталирате. Но преди да изтеглите желания файл, трябва да използвате VPN. Така че планът е прост:

  1. Изтеглете и инсталирайте приложение за Mega.
  2. Използвайте VPN (няма нужда, ако имате динамичен IP-адрес).
  3. След като получите грешката за превишаване на честотната лента, просто променете местоположението на VPN.
  4. А в случай на динамични IP адреси, просто рестартирайте рутера си.
  5. Повторете процедурата, след като отново срещнете грешката.

Разочарован от Мегаselinofoto / Shutterstock.com

Надяваме се, че тази вратичка не е затворена в най-близко бъдеще. Така че, ако сте се чудили как да измамите ограничението за изтегляне на Mega, отговорът е прост: използвайте VPN (просто го включете, ако използвате Opera) и приложение на трета страна за изтегляне от Mega сървъри. Този метод досега е единствената проста опция за заобикаляне на безплатните потребителски ограничения.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как да търсите в eBay за завършен списък, за да знаете колко да продадете

Технология Лесни хакове за живот Полезни хакове за живот
Популярни Публикации