Първата съпруга на Гарт Брукс искаше да се разведе заради неговата неверност и той беше толкова стресиран, че не можеше да се изявява на сценатаГарт Брукс и първата му съпруга Санди Мал имаха сложни отношения. Но защо се разведоха?

Гарт Брукс и първата му съпруга Санди Мал имаха сложни отношения. Любителите на колежа се ожениха през май 1986 г. и посрещнаха три дъщери; Тейлър, Август и Али. За съжаление децата не им помогнаха да спасят брака си.Гарт БруксГети изображения / Идеално изображение

Нещата изглеждаха добре за известно време, докато се разделиха през март 1999 г. и обявиха, че се развеждат година по-късно.

Гарт Брукс и Санди Мал

Съобщава се, че бракът на Гарт и Санди е приключил поради изневярата на певицата. Според Хора , Санди открива, че съпругът й изневерява през 1989 г.

По това време тя се закани да го напусне. Страхът да не я загуби трябва да го е стигнал, защото докато е на сцената в Сикестън, Гарт се задавя и не може да продължи песента си. Трябваше да започне отначало, след като овладя емоциите си.В крайна сметка той и Санди се помириха през 1996 г. и подновиха сватбените си обети. Но това не продължи. През януари 1999 г., по време на Американските музикални награди, светът заподозря, че двойката все още се бори с проблеми, когато Гарт каза на жена си по време на приемаща реч за награда, която:Санди, не е загадка, че бъдещето ни ... не знаем какво ще се случи.


Гарт Брукс и Триша Година

Съобщава се, че когато Гарт се е срещнал с настоящата си съпруга Триша Годината през 1987 г., това е любов от пръв поглед.

В интервю от 2013 г. на Шоуто на Елън Дегенерес , Гарт призна, че си е паднал по Триша, когато двамата са се срещнали, докато са записвали демо в студио в Нешвил. Но имаше проблем:

Бях женен от 13 месеца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Гарт Брукс (@garthbrooks) на 10 юни 2019 г. в 17:19 ч. PDT

Всъщност Триша също беше в брака си с Крис Латъм след няколко месеца. Но тя и Гарт очевидно не можеха да отрекат химията си.

Самата Триша призна, в интервю за 2016 г. с Парад , че тя е знаела в момента, в който се е срещала с Гарт, че те са били „предназначени“.

Гарт БруксГети изображения / Идеално изображение

След дълги години поддържане на професионално приятелство и след като и двамата се разделиха със съответните си партньори, Гарт и Триша се ожениха през 2005 година.

Любовната история на двойката може да не е най-конвенционалната, но те се намериха и сега работят за създаването на силен брак. Гарт Брукс казва, че е намерил щастие с Yearwood, за което никога не е знаел, че съществува. И им пожелаваме много прекрасни години заедно. И какво мислите?

Музика
Популярни Публикации