Съвместимост на Близнаци и Рак - Въздух + ВодаИстинската емоционална връзка може да помогне за съвместимостта на Близнаци и Рак; но в крайна сметка различията трябва да бъдат разбрани, иначе връзката няма да продължи.

Когато тези двамата се съберат и започнат да се срещат, има вероятност връзката им да се развие така или иначе. Обикновено те имат много средна до ниска съвместимост, което означава, че понякога те работят, а понякога не.Това са два противоположни знака, които всъщност имат много подобни качества и характеристики един на друг. В същото време те също имат много различия, които понякога може да не успеят да преодолеят. Зависи дали искат да работят заедно, за да ги преодолеят.

Ракът в тази връзка ще бъде малко по -мрачен и по -темпераментен от партньора си. Това е нещо, което ще бъде изненадващо за Близнаците, които са склонни да бъдат по -близки.

Близнаците са знак, който наистина обича да излиза и да се забавлява с приятелите си и да общува, докато партньорът им би бил по -ориентиран към семейството, както и предпочита да стои повече у дома, отколкото да излиза.

Ракът, когато е в ситуация, в която трябва да вземе решение или трябва да действа бързо, обикновено разчита на чувствата си, за да стигне до решение. Близнаците са по -скоро мислители и обикновено те първо използват ума си, преди да вземат решение какво да правят.Когато двама различни хора влизат в отношения помежду си, може да има клопки или пропуски, които трябва да работят заедно, за да преодолеят. това би могло да бъде ситуацията „направи-или-счупи“ за тази двойка, защото от самото начало те биха могли или да се дистанцират бавно, докато нещата напредват, или дори ежедневно да осъзнават, че техните различия всъщност се допълват и продължават да работят.

Ето защо те казват, че обикновено противоположностите се привличат.Как са близнаци Близнаци и Рак?

Въпреки че техните личности и характеристики са доста различни, когато са във връзка, те могат да станат доста симпатични и близки един до друг.

Ако са в състояние да работят заедно, те могат да поемат дълбоката си вътрешна природа и да ги балансират. Ракът може да внесе чувствата и емоциите в тази връзка, а в същото време техният партньор Близнаците може да помогне при вземането на решения.

Близнаците ще могат да внесат утеха в рака със своята позитивност и яснота, които може да са необходими, когато партньорът им е в най -ниската си точка.

В същото време Ракът може да завладее сърцето на Близнаците и да им донесе емоционален компонент, който може да почувства, че им липсва в живота.

Тази връзка може да бъде интензивна, но в същото време може да бъде магическа. Това би бил видът на връзката, който дори и да не се получи в дългосрочен план, и двамата в крайна сметка ще напуснат връзка с някои красиви мисли за това, което споделят заедно.

Веселите Близнаци може да се отегчат от болния и чувствителен рак.

Или ревността може да повдигне грозната му глава, когато ракът се чувства така, сякаш не получава вниманието, което иска от партньора си. Поради факта, че Близнаците обичат да излизат и да се забавляват, а не да стоят вкъщи през цялото време.

Тази връзка наистина има много напрежение, което трябва да преодолее, и може да има много конфликти, които наистина биха могли да изпробват тази двойка. Това казано, не означава, че тази връзка е обречена на провал.

Понякога, когато имате отдадеността да накарате нещата да работят, комуникацията, за да предадете чувствата си, и дори любовта, споделена между двама души, че тази връзка може да се получи.

Искате задълбочено ръководство за мач Близнаци Рак? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбени близнаци | Рак в любовта

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Психичната енергия на Близнаците и емоционалната енергия на Рака всъщност се балансират доста добре. Ракът трябва да помни, че не трябва да бъде толкова чувствителен към естествената остроумие на Близнака.

Селия: Когато Ракът излезе в мълчаливо оттегляне, ще намерите много неща, които да ви забавляват. Но вие ще станете неспокойни от емоционалните страдания.

Джен: За вас двамата би било много трудно да имате успешна връзка, тъй като и двамата сте склонни да бъдете толкова мрачни и непредсказуеми. В тази връзка ще има постоянен конфликт. И двамата сте неспокойни и копнеете за разнообразие, че ще са необходими много компромиси и работа, за да направите тази връзка успешна. Звучи трудно, защото е така.

Лидия: Това е връзка, която може да продължи, но не и без много упорита работа. Ракът понякога може да потиска, докато Близнаците харесват свободата си, което ще предизвика доста неприятности, ако не внимавате. Ситуациите между тези два звездни знака могат да станат интензивни много бързо, което може да причини отклонение между вас двамата за няколко минути. Трябва да отделите време помежду си и да изградите правилно доверието, за да успеете.

Близнаците трябва да гарантират, че дават, а не просто да вземат от Рака, тъй като те ще се чувстват застрашени или самотни, оставени сами на себе си. Да си дадете едно на друго собствено пространство е много важно, за да си позволите време да дишате. Като начало вземете бавно сексуалната част от връзката си, тъй като увереността на Близнаците да изпробва всичко ново ще изплаши Рака и ще ги накара да се чувстват така, сякаш не могат да се справят. С течение на времето и двамата ще научите какво имате нужда и искате сексуално и това ще бъде невероятно!

Лора: Близнаците, с бързата си остроумие, може да се наложи да се научат да държат езика си повече от обикновено, около ултра чувствителния Рак. Бързите наблюдения на Близнаци, дори ако са представени по комедиен начин, могат да накарат Рака да се извие. Ракът, от друга страна, може много добре да покаже на Близнаците как да осмислят всички тези вътрешни емоции.

Трейси: Ракът и Близнаците могат да действат по различен начин, като Ракът се управлява от емоции, а Близнаци - от ума. С малко общи точки може да е трудно да се поддържа дълъг ангажимент

Хайди : Страстта на Рака интригува Близнаци и Близнаците знаят как да разкрасят деня на Рака. Ракът обаче вероятно няма да се чувства напълно сигурен, защото с времето ще се докаже, че Близнаците не обичат да бъдат обвързани. Самочувствието на Рака може лесно да се нарани и Близнаците знаят точно как да го направят. Тази двойка ще се затрудни да се разберат, което прави дългосрочната връзка наистина трудна, но не напълно невъзможна.

Кели: Тази комбинация може да бъде отлична, но само ако Близнаците са готови да се установят. Ракът е изцяло за семейството и сигурността ... ако Близнаците все още са в летящ етап на романтика, това ще подлуди Рака.

Маркъс : Близнаците и Ракът обикновено се споглеждат предпазливо. Близнаците усещат, че Ракът може да е твърде мрачен, мрачен и сериозен за техните безгрижни начини. Ракът не харесва факта, че Близнаци винаги изглежда трудно да се хванат (раците обичат да се хващат) и че изглежда винаги имат един крак навън. Ако Ракът можеше да се пусне и Близнаци от време на време да кацат за кацане, може да се получи.

Дейвид: Близнаците лесно се разсейват и са способни да отрекат чувствата си; докато мрачните Раци стават емоционални при падане на шапка и гледат на връзката си, за да се свържат на това ниво. Като цяло не е перфектно съвпадение.

Мъж Близнаци и Жена Рак

ДА СЕ Мъж Близнаци обича свободата и независимостта, докато ракова жена иска да се задържи на партньора си. Мъжът Близнаци има непринудено и безгрижно отношение, но обича партньора си. От друга страна, а жена рак има собственическо отношение, което понякога може да бъде дразнещо за мъж Близнаци. И двамата имат различни вкусове в любовта. Близнаците искат свобода, а Ракът - близки отношения. Дори и с толкова много различия, през повечето време те са щастливи един с друг. Връзката им е доста загадъчна. Времената, които прекарват заедно, винаги са страхотни и за двамата, най -вече. Жена с рак трябва да се опита да събере максималното му внимание, за да го привърже към нея.

Мъж Рак с жена Близнаци

Връзките между мъжете Рак и жените Близнаци са много интересни и завладяващи. Защото и двамата се допълват взаимно в това, което липсва на другия. Но жените Близнаци са много игриви и забавни, любящи и Мъже Рак имат подхранваща личност, така че мъжете Рак понякога могат да бъдат наранени поради това.

Жените Близнаци е невъзможно да бъдат приковани към едно нещо. Те са много интелигентни, но тяхната теория е, че те трябва да бъдат най-добрите сделки, тъй като да си майстор само в едно нещо би означавало да правиш това конкретно нещо завинаги. И Жени Близнаци искат постоянна промяна в живота си.

Близнаци и Рак Приятелство

Е, наистина не бихте смесили маслото и водата.

Връзка Рак и Близнаци

Като влюбени:

Много упорита работа.

Дългосрочна връзка:

Ако тази връзка има дълъг период, това е така, защото някой от вас се е научил да отстъпва.

Краткосрочна връзка:

Още много мрачни емоции обикалят, когато се срещнете за първи път, макар и странно да изглежда на други звездни знаци, вие двамата вероятно ще ви харесат.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Близнаци | Запознанства с Рак

Секс Близнаци и Рак

Въпреки че сте полярни противоположности, можете да направите изненадващо добри партньори в леглото, тъй като можете да използвате секса като освобождаване.

Близнаци и рак сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Близнаци в леглото | Рак в леглото

Съвместимост на рака с Близнаци във всички точки:

общ резултат 21%

Били ли сте във връзка Близнаци-Рак? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Близнаци | Индекс за съвместимост с рака | Индекс на съвместимост на зодиака

Рак + Близнаци

0 Връзки
Популярни Публикации