Генетика в игра! Синът на Вал Килмър, Джак, изглежда точно като баща си и е следващото сърцебиенеПоследни актуални новини Генетика в игра! Синът на Вал Килмър, Джак, изглежда точно като баща си и е следващото сърцебиене на Fabiosa

Генетиката е чудесно отговорна за оформянето на децата по образа на техните родители. Понякога това е работа за копиране и поставяне. Такъв е случаят с Вал Килмър син, който по никакъв начин е законен двойник на собствения си баща.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вал Килмър (@valkilmerofficial) на 20 януари 2019 г. в 2:36 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като баща като син! Всички тези години Кърк и Майкъл Дъглас имаха съвпадащ стил и ние го пропуснахме

Известните филми като Батман завинаги , Вратите , и Топ пистолет не може да се спомене без името на емблематичния им актьор Вал Килмър. Красавецът е роден през 1959 г. в Калифорния. Беше направил първия си филмов дебют в шпионската фалшификация Строго секретно! още през 1984г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от (произнася се като „боядисване“) (@dyron_rises) на 25 август 2018 г. в 15:46 ч. PDTВъставащата звезда се омъжи за актрисата Джоан Уоли през 1988 г., но те се разделиха само 8 години по-късно. Те имат две деца заедно; дъщеря на име Мерцедес и син на име Джак.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като баща, като син: Хлапето на комика Джон Кенди също е актьорСинът на Вал, който си прилича

След големите новини за Вал Килмър се завръща на големия екран през Топ пистолет продължението, неговият 23-годишен син, Джак Килмър, стана приказка на града. Дуото баща-син излезе заедно за частна прожекция на новия филм на Джак Пламъци . Неговата поразителна прилика с известния си баща моментално го изстреля в слава.

Генетика в игра! Вал КилмърГети изображения / Идеално изображение

Генетика в игра! Вал КилмърГети изображения / Идеално изображение

Младежът е потопен във Вал отражение от главата до петите. Той със сигурност е притежавал целия пакет, за да се приземи на територията на Холивуд. Острите черти и добре изглеждащата физика. Джак е взел много неща от майката-природа! Виждаме Вал в него, нали?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jack KW (@jackkilmerw) на 21 март 2017 г. в 18:35 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @jackkilmer на 24 юли 2018 г. в 14:02 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като баща като син: Секс символ Момчето на Ален Делон прилича много на татко

Актьорската му кариера

Джак Килмър не губи наследените актьорски умения. Сега той е създал впечатляващо резюме, което само гените не могат да дадат. Джак има близо 6 предстоящи проекти. Откакто направи дебюта си в киното през 2013 г. Пало Алто , той взе множество обещаващи независими филми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от jackkilmer (@jkilmers) на 5 януари 2019 г. в 20:13 ч. PST

Пожелаваме на младата амбициозна звезда късмет, тъй като кланът Килмър няма търпение да го види скоро. Споделете това, ако вярвате, че външният вид на баща му може да бъде само бонус, а не предимство!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като баща като син: Незаконният син на Арнолд Шварценегер се гордее със своите стоманени мускули

Популярни Публикации