Съпругата на Джордж Джоунс от 30 години се разпада в сълзи, припомняйки последните думи на певицата към неяСмъртта на Джордж Джоунс: през последните няколко дни от живота си певецът беше предимно в безсъзнание и не говореше.

Дългогодишната съпруга на Джордж Джоунс Нанси все още се разпада в сълзи, като си спомня последните думи на любимия си съпруг точно преди да го няма. Това беше наистина труден период за съпругата на Джоунс.Смъртта на Джордж Джоунс

  • Легендарна певица Джордж Джоунс почина през април 2013 г. на 81-годишна възраст.
  • Джоунс страдаше от дихателна недостатъчност. Веднъж той едва не загина в автомобилна катастрофа. Точно преди смъртта си, певецът е хоспитализиран с тежка температура и нередовно кръвно налягане.
  • Добрият приятел на Джоунс Мерле Агард отбеляза покойната певица с трогателна почит:

Светът е загубил най-великата кънтри певица за всички времена.

Съпругата на Джордж Джоунс

Джордж Джоунс беше женен три пъти, преди да срещне любовта на живота си, четвъртата си съпруга Нанси. Влюбените птици бяха женени 30 години.

Нанси Джоунс си спомни как отначало се влюби в прекрасния глас на Джоунс:Той излезе на сцената и тълпата полудява. И този глас. Помислих си: „Как това излиза от устата на този човек.“Според съобщенията Джоунс страдал от алкохолна и наркотична зависимост, но след като се оженил за Нанси, той се изчистил. Нанси се бори за живота на Джордж 18 години, като не му позволи да умре от алкохолизъм.

Нанси има само най-топлите думи да каже за покойния си съпруг през последните години от живота му:

Видях топъл, грижовен, любящ мъж само през останалите дни.

Последни думи

В емоционално интервю Нанси Джоунс си припомни последните думи, които Джордж й каза точно преди да си отиде.

Джордж ДжоунсГети изображения / Идеално изображение

Джордж Джоунс почина в болница. През последните няколко дни от живота си той беше предимно в безсъзнание и не говореше. Но точно преди смъртта му, певецът отвори очи, погледна жена си и каза:

Здравейте, търсих ви. Казвам се Джордж Джоунс.

В следващия момент Джордж Джоунс почина.

Наследството на Джордж Джоунс

Наследството на Джордж Джоунс ще продължи да живее чрез неговото прекрасно деца и внуци . Малко хора знаят, че певецът е оставил 13-годишното си осиновено внук Карлос отговарящ след смъртта му.

Джордж ДжоунсГети изображения / Идеално изображение

Певецът каза на внука си:

Сега ще бъдеш човекът в къщата.

И момчето отговори:

Мога да го направя!

Подобно на повечето известни хора, Джордж Джоунс също трябваше да се справи с личните си „демони“. Но очарователната му съпруга Нанси можеше да намери ключа към сърцето на певеца. Тридесет невероятни години заедно ... Джордж и Нанси Джоунс биха могли да преминат през всички житейски предизвикателства ръка за ръка. Любовта и подкрепата на нашите близки наистина могат да направят чудеса!

Неговите деца и внуци винаги ще помнят видния Джордж Джоунс като музикална легенда и увлекателен патриарх на голямото им семейство. Това всъщност беше той!

Знаменитости Смъртта на знаменитости
Популярни Публикации