‘Gossip Girl’ звезди Блейк Лайвли и Leighton Meester не бяха приятели в реалния животБлеър Валдорф и Серена Ван Дер Удсен бяха емблематично дуо. Изпълнителният продуцент на „Клюкарката“ Джошуа Сафран обаче разкри каква връзка наистина са имали актрисите, които са ги играли.

Когато мислим за екранни най-добри , няма по-добър човек, който да има предвид от Блеър Валдорф и Серена ван дер Удсен. Двете Клюкарка герои се обичаха и мразеха като никой друг.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Gossip Girl (@gossipgirl___official) на 1 ноември 2018 г. в 13:29 ч. PDT

Без значение колко пъти B и S обявяваха война, те винаги успяваха да поправят отношенията си. Защо? Защото, както веднъж отбеляза Блеър, те са семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Gossip Girl (@gossipgirl___official) на 13 юли 2018 г. в 11:14 ч. PDT

Въпреки сладките декларации на иконичното дуо за истинско приятелство, актрисите, които ги изиграха, Блейк Лайвли и Лейтън Мийстър, никога не бяха станали повече от просто колеги.За съжаление те не го удариха

The Клюкарка Е изпълнителният продуцент Джошуа Сафран разкри няколко тайни зад кулисите . Говорейки с панаир на суетата на 10-ата годишнина на шоуто той сподели, че Лейтън и Серена не споделят еднаква топлина един за друг, както техните герои.

‘Gossip Girl’ Stars Blake Lively and Leighton Meester WerenГети изображения / Идеално изображениеТой каза:

Блейк и Лейтън не бяха приятели. Те бяха приятелски настроени, но не бяха приятели като Серена и Блеър. И все пак в секундата, в която щяха да бъдат на снимачната площадка, сякаш бяха.

Това е тъжно за чуване. Но имаме някои вълнуващи новини, за да подсладим хапчето. Това беше обявено емблематичното шоу се рестартира .

‘Gossip Girl’ Stars Blake Lively and Leighton Meester WerenГети изображения / Идеално изображение

Оригиналният актьорски състав изглежда не е особено развълнуван Клюкарка Се завръщат, но феновете ги искат обратно.

Отбеляза Блейк Лайвли че не може да се ангажира с купища сезони, защото има деца и „търси да направи нещо, което не е правила досега.“ И все пак тя нахално добави „никога не казвай никога“, за да се надяваме, че ще се появи в рестартирането на шоуто.

Лейтън Мийстър Блейк Лайвли
Популярни Публикации