Трудно е да се повярва, но 17-годишната Ема е родена в мъжко тяло!Последни актуални новини Трудно е да се повярва, но 17-годишната Ема е родена в мъжко тяло! на Фабиоза

Трансгендерите имат полова идентичност това не съответства на определения им пол. Много от тях живеят с чувството, че има нещо нередно в телата им от най-ранна възраст. Още по-лошото е, че не могат да разберат какво точно. Затова в повечето случаи те осъзнават истинската си същност, когато са по-възрастни. Много от тях никога не се отварят за семейството и приятелите си поради страха да не бъдат отхвърлени. В повечето случаи те изпитват силен стрес, свързан с неприемането им.

Но историята на Ема Елингсен е изключение. На 9-годишна възраст тя излиза при семейството си като транссексуална. Те я ​​подкрепиха и сега тя е популярен блогър, модел и щастлив човек.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от EMMA (@emmaellingsenn) 18 Дек 2018 в 11:44 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Испанският зашеметяващ става първата трансгендерна жена, която участва в конкурса за Miss Universe през 2018 г.

През 2018 г. Ема си взе почивка от училищното обучение, за да се съсредоточи върху кариерата си на модел и блогър в социалните медии. Има само 2 години преди дипломирането, но смята, че е направила всичко както трябва. Родителите й отново не бяха нищо друго освен подкрепа.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от EMMA (@emmaellingsenn) 21 ноември 2018 г. в 11:33 PST

Гледам на това като на работа, защото наистина правя и се опитвам да печеля пари, но го правя и за собствено удоволствие.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от EMMA (@emmaellingsenn) 1 октомври 2018 г. в 10:17 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Преходът на 14 ли е твърде рано? Две смели транссексуални тийнейджъри споделят своите вдъхновяващи истории

Момичето създаде своя профил в Instagram, когато все още беше в 6 клас. Сега тя има над 300 000 последователи, много от които я подкрепят. Тук тя публикува най-добрите си снимки, докато в своя канал в YouTube тя споделя своята рутинна програма за красота, уроци по гримиране и тества най-новото в козметичните продукти. В интернет тя получи прякор „норвежецът Кендъл Дженър“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от EMMA (@emmaellingsenn) 17 септември 2018 г. в 11:39 PDT

Ема знаеше, че не всички в интернет ще са готови да я приемат. Момичето очакваше критика. Но тя се радва, че е вдъхновила някои хора да излязат и да бъдат себе си като нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от EMMA (@emmaellingsenn) 19 януари 2018 г. в 12:14 PST

Какво мислите за решението на момичето да излезе и след това да напусне училище, за да работи? Споделете вашето мнение в коментарите по-долу!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Създадена е история: Първата транссексуална жена кърми бебето си

Популярни Публикации