„Той би направил всичко, за да я спаси“: Мерилин Монро и Франк Синатра имаха прекрасна и все пак трагична любовна историяДвете най-големи звезди започват да се срещат през 1961 г., тъй като се свързват с подобни проблеми, включително безсъние, самота и несигурност. Мерилин Монро и Франк Синатра бяха привлечени един от друг, но връзката им в режим на включване и изключване доведе до тяхната нестабилност. Въпреки че певицата искаше да я спаси от травма, той не можеше да го направи, когато тя почина през 1962 г.

Очевидно е, че Мерилин Монро е била привлекателна жена, която всеки мъж е желал по това време. В нейния романтичен списък има много влюбени и един от тях е легендарният за всички времена Франк Синатра.Трагичната им връзка продължи само година, но беше и страхотна любовна история.

Гети изображения / Идеално изображение

В миналото флиртуващата Мерилин Монро прегърна врата на Франк Синатра на партито на рождения ден на Дийн Мартин в казино град, Лас Вегас. Както при много мъже в живота на Монро, и нейният романс с американската певица не се различава.

След разводите си с бивши партньори Мерилин и Франк се сближиха заради взаимните си проблеми с постоянно безсъние, зловеща самота и обезпокоителна несигурност. Веднъж дивата се обърна към аферата им до клюкарския колумнист Луела Парсънс, казвайки: „Той винаги е бил много мил с мен“.Гети изображения / Идеално изображение

Според нейната прислужница Лена Пепитоне, Франк Синатра и Мерилин Монро започват да се срещат редовно в края на 50-те години, но го нагряват през 1961 г. Моят забавен Валентин hitmaker се опита да задържи връзката под шапката, но беше трудно предвид нарастващата им популярност.Гети изображения / Идеално изображение

Мениджърът Милт Ебинс си спомни колко силно Франк обичаше Мерилин, тъй като винаги се тревожеше за нейното благосъстояние и ще плува всеки океан и ще се изкачва на всяка планина, за да я защити. Синатра покани Монро през август 1962 г. в ложата Cal-Neva в езерото Тахо и видя колко депресирана изглежда тя.

Ebbins добави:

Мисля, че той й предложи брак. Той я обичаше и щеше да направи всичко, за да я спаси.

Гети изображения / Идеално изображение

За съжаление Някои го обичат горещо звезда почина седмица след срещата от очевидно предозиране. Франк Синатра беше шокиран от седмици. На погребението си, когато бившият Джо Димаджо на Монро не му позволи да присъства, певицата каза:

Аз също я обичах. Никой не може да каже, че и аз не съм я обичал.

Гети изображения / Идеално изображение

Мерилин Монро имаше много любовници и пресата непрекъснато обсъждаше личния си живот, като често приписваше и на несъществуващите й връзки. Въпреки че няма много прозрение за романа й с Франк Синатра, той като че ли я обича безусловно и иска да помогне за преодоляване на болката, депресията и самотата по всички признаци.

Популярни Публикации