Скрита истина за сложната връзка на Елвис Пресли с майка му, която беше свръхзащитна от негоПоследни новини Скрита истина за сложната връзка на Елвис Пресли с майка му, която беше свръхзащитна от него във Фабиоза

Елвис Пресли беше легенда на музикалния свят в продължение на няколко поколения. Огромният му успех обаче се оказа пречка във връзката му с може би единствената жена, която някога наистина е обичал - майка му.Скрита истина за Елвис ПреслиГети изображения / Идеално изображение

Специална връзка между майката и сина

Името на Елвис Пресли е свързан с музикален гуру и идол на американската нация. Елвис беше един от братята близнаци, но за съжаление неговият брат и сестра не можаха да се справят. Може би поради тази причина цялостното внимание на майка му Гладис беше насочено към единствения й син.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-сетне: Трейлър за дългоочаквания документален филм „Елвис Пресли: Търсачът“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 23 ноември 2017 г. в 9:15 ч. PSTВижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 13 юни 2018 г. в 13:45 ч. PDT

Гладис не успя да има повече деца поради здравословни проблеми, така че тя посвети цялата си любов на единственото си дете, Елвис. Майката и синът бяха много близки. В едно от интервютата си певецът си припомни нощните разговори с майка си, когато той й разказа за притесненията си, независимо колко късен беше часът.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 14 май 2017 г. в 7:42 ч. PDT

Тъмната страна на живота с прекомерно контролиращия родител

През годините, когато Елвис порасна, той искаше да има повече свобода като всеки друг млад мъж. Но Гладис просто не можеше да позволи на детето си да отиде да живее собствения си живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 8 май 2016 г. в 9:38 ч. PDT

Онези, които познаваха лично Гладис, описваха връзката й с Елвис като „чудовищно задушаваща“ и твърдяха, че тя е направила всичко възможно, за да превърне Елвис в „момче на безпомощна майка“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 20 юни 2017 г. в 9:24 ч. PDT

Гладис се страхуваше, когато Елвис ще стане известен, той ще изчезне от живота й. Мечтата на Гладис беше синът й да стане бизнесмен, да се ожени за някое момиче един ден и да се установи с децата си недалеч от майка си.

Както знаем, Елвис избра друг път за себе си. Вместо да бъде успешен бизнесмен, той се превърна в световноизвестна звезда. Гладис беше горда и въпреки това уплашена за единственото си дете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 22 ноември 2018 г. в 8:02 ч. PST

Веднъж, когато тя присъства на концерта му, някои фенове от публиката се опитаха да стигнат до сцената, за да се докоснат до своя идол. В този момент Гладис изтича до тях с викове:

Защо се опитваш да убиеш момчето ми?

Откакто Пресли стана известен певец, майка му беше в постоянен страх за живота и сигурността му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 21 март 2017 г. в 9:13 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чудодейна помощ от Елвис Пресли: Лиза Пресли иска подкрепата на баща си и всъщност я получава

Животът на майката на суперзвездата

За да направи майка му щастлива и по-малко защитна от него, Елвис й купи нова къща в стил ранчо, където можеше да покани приятелите си и да разговаря със съседи. Разбира се, кариерата му и натовареният график държеше Елвис далеч от дома на майка си през повечето време.

Скрита истина за Елвис ПреслиГети изображения / Идеално изображение

Гладис почина от хепатит и чернодробни заболявания на 46-годишна възраст. Масовите медии често пишеха, че най-голямата трагедия на Елвис е ранната загуба на майка си.

Изненадващо, певецът направи всичко възможно, за да зарадва единствената жена, която някога наистина обичаше, но в крайна сметка не можа да го направи: Гладис не можа да приеме живота си на майката на суперзвездата. Но се надяваме, че единственото, което тя знаеше със сигурност, беше, че синът й Елвис много обичаше майка си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От 100 милиона до 14 000 долара: Наследството на Елвис Пресли намалява, тъй като дъщеря му съди бившия си мениджър за лошо управление

Популярни Публикации