Дъщерята на холивудската звезда Сидни Поатие Сидни Тамия е известна с изключителната си красота и актьорски талантДжоана и Сидни отглеждат две дъщери заедно и една от тях е известна с изключителната си красота.

Джоана Шимкус и сър Сидни Поатие са доста силна двойка. Шимкус е канадска актриса, а съпругът й е американски актьор и дипломат от Бахамски острови.Холивудската звезда Сидни ПоатиеГети изображения / Идеално изображение

Двамата се ожениха през 1976 г. и образцовият им брак продължава да е силен, дори след повече от 40 години. Джоана и Сидни отглеждат две дъщери заедно и една от тях е известна с изключителната си красота.

Холивудската звезда Сидни ПоатиеГети изображения / Идеално изображение

Разкошните и талантливите

Сидни Тамия последва кариерата на известните си родители и сама стана актриса. Учи актьорско майсторство в Нюйоркския университет, както и в Студиото за актьорско майсторство Стела Адлер.Холивудската звезда Сидни ПоатиеГети изображения / Идеално изображение

Нейната успешна кариера започва в края на 90-те. Тамия имаше доста телевизионни участия, включително телевизионни предавания като Йоан от Аркадия и Вероника Марс . Тя също участва в сегмента, режисиран от Куентин Тарантино за филма Мелница .Холивудската звезда Сидни ПоатиеГети изображения / Идеално изображение

Освен работата си в актьорската област, Сидни е известна и с красотата си. През 2001 г. тя беше включена в списъка '50 най-красиви хора', създаден от Хора списание.

Холивудската звезда Сидни ПоатиеГети изображения / Идеално изображение

Сега Тамия е на 40 и може да се похвали с няколко награди под колана си. Но през целия си живот тя винаги е била близо до семейството си и никога не е забравяла за любящите си родители.

Рожден ден на Поатие

През 2017 г. цялото семейство се събра заедно, за да отпразнуват 90-ия рожден ден на Сидни Поатие. Съпругата му, заедно с бившата му съпруга и децата му, както и внуците и правнуците му бяха там, за да отбележат специален ден.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) на 3 март 2017 г. в 15:11 ч. PST

И разбира се, Сидни Тамия беше сред тях със съпруга си и детето им. Тя наистина е толкова красива и талантлива. Какво прекрасно семейство!

Знаменитости
Популярни Публикации