Холивудската звезда Том Селек посочва, че може да се нуждае от молитва за здравословното си състояние- Холивудската звезда Том Селек посочва, че може да се нуждае от молитва за здравословното си състояние - Новини - Fabiosa

Той е популярен с участието си като частен следовател Томас Магнум в телевизионния сериал - Магнум и оттогава се появява в повече от 50 филма и телевизионни роли.Екшън супер звездата Томас Уилям Селек е познат и обичан от мнозина. Изглежда обаче има някои слухове за здравето, които обикалят около него.

Здравни слухове за Том

Има слухове, сочещи, че Том, както го наричат ​​с умиление, вероятно преживява някои здравословни предизвикателства в момента. Някои източници предполагат, че това може да доведе до отмяна на шоуто преди неговото 7-мо издание.

Доклади от някои от приятелите и колегите му твърдят, че докато е на снимачната площадка на хитовото си телевизионно предаване „Синя кръв“, актьорът страда ежедневно от ревматоиден артрит.И според един от неговите звезди,

„Дните на Том като екшън звезда за скачане с кола, гмуркане са в миналото“,Доклади от членове на семейството

Въпреки че все още не сме сигурни колко вярно е това, има съобщения, че някои членове на семейството му може да са казали нещо или две за здравословното състояние на Том.

Спекулира се, че някои от семейството му са развълнувани, че лекарствата, които е приемал за артрита си, може да го накарат бавно да ослепее, тъй като те включват стероидни лекарства

Призив за молитва

Въпреки че може да не сме сигурни дали слухът има елемент на истина, това определено е причина за нас да се молим. В съответствие с писанията в Яков 5:15, всички ние можем да издигнем актьора в молитвите си към Бог за неговото цялостно благополучие.

И молитвата на вярата ще спаси болния и Господ ще го възкреси. И ако е извършил грехове, ще му бъдат простени. (Яков 5:15)

Какъвто и да е случаят, ние вярваме, че Господ има страхотни планове за живота на Том и осъществява Неговите съвети в неговия живот.

Моля, присъединете се към молитвата за Том Селек

Здраве
Популярни Публикации