Как да преминем през Вашингтон пост Paywall и да четем статии безплатноИздатели като Washington Post имат „пропускащ“ модел, който позволява на потребителите да заобикалят платената стена и да гледат съдържанието безплатно. Научете как можете да го направите.

Вестниците умират и това не е голяма тайна. В съвременната технологична ера печатната преса наистина стои на ръба на своето съществуване. С това казано, най-мощните новинарски медии се опитват да задържат и подобрят своята позиция онлайн. Често не им е достатъчно просто да накарат читателите си да посетят сайта и да прочетат статиите. Много издатели искат те да плащат за съдържанието под формата на абонамент. Въпреки че цената обикновено не е твърде голяма, много от тези платежни стени имат огромни пробиви. Нека поговорим за Washington Post и възможностите да четем статиите абсолютно безплатно.

Как да преминем през Вашингтон пост Paywall и да четем статии безплатноbelchonock / Depositphotos.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Проста идея за занаяти от хартия „Направи си сам“: Декориране на рамка за картини с рози, направени от вестникКак да преминете покрай платената стена на Washington Post?

Някои издатели позволяват на абонатите да четат безплатно определен брой статии на месец. И тук е приложим терминът „течащ“ или „мек“ модел. Такъв модел дава възможност на дълбоките потребители да преминат механизма и да прочетат всичко, без да плащат цената на абонамента. Според различни представители на най-популярните издатели на вестници те са наясно с подобни злоупотреби с заобикалящите ги решения и изобщо не са загрижени, наричайки ги крайности, които не нараняват толкова огромен бизнес.

чрез GIPHY

Така че, без повече шум, нека вземем Washington Post като за нашия пример. Има най-малко три трика, които можете да опитате да заобиколите платената стена.1. Определено не изневерява

Washington Post предлага безплатен достъп за потребители, които са членове на Amazon Prime, което означава хора, които са закупили абонамента за Amazon Prime. Също така можете да имате неограничен достъп, ако имате имейл .edu, .mil / или .gov. В такъв случай трябва да попълните имейла си в задължителното поле, докато се регистрирате на сайта. Ще можете да получите своя безплатен абонамент, след като имейл адресът бъде проверен.

Как да преминем през Вашингтон Пощенска стена и да четем статии безплатно Входът на сградата на Вашингтон ПостНикол С Стъкло / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как да настроите новия си Chromecast и да предавате локални медии без Wi-Fi

2. Не особено измама

Повечето изскачащи прозорци и формуляри за регистрация използват специален език за програмиране JavaScript, който можете да изключите в браузъра си с помощта на различни приставки. Всеки уебсайт без включен JavaScript изглежда странно, почти като ретро. Ще можете обаче да прочетете цялото съдържание, което ви интересува.

Как да преминем през Вашингтон Пощенска стена и да прочетем статии за FreeVector изображение на javascript код на тетрадкаfatmawati achmad zaenuri / Shutterstock.com

3. Наистина ли е измама?

Друг популярен начин за четене на Washington Post онлайн безплатно е използването на режим инкогнито, известен също като режим на поверителност, във вашия браузър. Този режим ви позволява да деактивирате уеб кеша и да изключите историята на сърфирането. Това може да попречи на системата да ви проследява на сайта, така че да не знае дали сте чели статия или не.

Как да преминем през Вашингтон Пощенска стена и да прочетете статии за раздела Без инкогнито в уеб браузъра Google ChromeСам Креслейн / Shutterstock.com

Следните методи не работят на всеки компютър, но никога няма да разберете, докато не опитате. Някои потребители на интернет в Reddit предлагат друг начин за справяне с платената стена на Washington Post. Просто трябва да потърсите в Google заглавието на статията в нов раздел на браузъра. Както и да е, не препоръчваме измама, кражба и всякакви незаконни действия. В крайна сметка цената на абонамента наистина не е толкова висока.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ирония на живота: Уолт Дисни беше уволнен от вестник поради липса на креативност

Полезни хакове за живот Добри новини
Популярни Публикации