„Как се запознах с майка ти“ звездата Джош Раднор не може да намери перфектната дама по телевизията или в реалния животНай-новите новини „Как се запознах с майка ти“ звездата Джош Раднор не може да намери перфектната дама по телевизията или в реалния живот на Fabiosa

Джош Раднор е американски актьор, най-известен с ролята си на Тед Мосби в сериала Как се запознах с майка ви който продължи от 2005 г. до 2014 г.Как се запознах с майка ти (2005) / CBS

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Даян Кийтън: Защо никога не се е омъжила и нейните известни бивши любовници

Той изигра мъж, който не можа да намери любовта на живота си, което доведе до много дами и по този начин имаше много дами през сезоните.

Как се запознах с майка ти (2005) / CBSДжош не се занимава толкова много, поради което хората може да не знаят много за него. Но той винаги ще бъде Тед Мосби, весел архитект, който ни търси.

Личен живот

По ирония на съдбата, Джон Раднор също не е женен в реалния живот. Актьорът е на 44 години и никога не е бил женен. Независимо дали става въпрос за карма или съдба, той е като неговия персонаж на екрана, Тед.gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Никога не е късно да намериш любов отново и тази възрастна двойка, която се е омъжила на 77 и 83 години, доказва това!

Това не означава, че Раднор не е имал своя дял от сериозни връзки. Той беше с Бевърли Хилс 90210 актрисата Линдзи Прайс (2008-2009), Здрач актрисата Джулия Джоунс (2012-2014), Спайдърмен: Завръщане у дома звездата Мариса Томей (2014), и Ангелите на Чарли Актрисата от сериала Минка Кели (2014).

gettyimages

Както се вижда, той винаги е излизал с много различни жени, но досега не е успял да се успокои. Кой знае, може би съдбата му е да бъде неженен. Но да се надяваме, че ще успее да завърже възела със своята Miss Perfect.

Поредната звезда на HIMYM

Debonair Нийл Патрик Харис също е водеща в Как се запознах с майка ви . Той изигра женкар и най-добрия приятел на Тед. Той обаче е гей в реалния живот и живее щастливо с партньора си и две очарователни близнаци.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Нийл Патрик Харис (@nph) 30 август 2018 г. в 9:42 PDT

Надяваме се, че Джон Раднор най-накрая може да намери любовта си и да бъде щастлив, защото никой не иска да има живота на Тед, постоянно търсейки подходящата жена.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Нийл Патрик прелива над близнаците си със съпруга си Дейвид: „Децата идват в нашия свят с нищо, но с любов“

Популярни Публикации