Как да продължа да изтеглям, докато играя в Steam. Възможно ли е това?Ето как можете да играете игри на Steam, докато изтегляте. Има няколко начина за решаване на това. Можете да изберете такъв, който ви подхожда най-много.

В днешно време не е голяма работа да се каже, че Steam е най-големият онлайн дистрибутор на игри в света. Освен удобен интерфейс, чести продажби и добре обмислени рейтинги, Steam има и страхотна функционалност на клиента. Най-голямото изключване за някои потребители обаче може да бъде фактът, че спира всички изтегляния по време на игра. Това може да бъде особено разочароващо за хора с бавна или нестабилна интернет връзка. В тази статия ще ви обясним как да заобиколите тази досадна функция.

Как да продължа да изтеглям, докато играя в Steam. Възможно ли е това?HelloRF Zcool / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ремонт на къща: Какво представлява комплект за безчеткови бормашини и струва ли си парите?

Изтегляне на пара, докато играете

Steam спира всяко изтегляне, докато започнете да играете, за да позволи на компютъра ви да използва всички ресурси за целите на гладкия геймплей. Това е особено важно, когато играете онлайн игра, където вашият пинг има най-голямо значение. Обикновено тази функция е включена по подразбиране. И въпреки че намеренията са добри, често пъти, трябва просто да се изключи. Ето как можете да играете игри на Steam, докато изтегляте. Следващите стъпки ще принудят Steam да възобнови всяко изтегляне, докато сте в игра:

  1. Отидете до вашия Steam клиент.
  2. Влезте във вашата „Библиотека“.
  3. Кликнете върху „Изтегляния“.
  4. Виждате ли този бутон „Възобновяване на всички“? Ти знаеш какво да правиш.

Как да продължа да изтеглям, докато играя в Steam. Възможно ли е това? Уебсайт на магазин за пара от Valve CorporationCasimiro PT / Shutterstock.comИма още една чудесна опция, която ви позволява да предотвратите спирането на изтеглянията от Steam. Това е може би най-удобният начин за справяне с тази функция за бърз компютър със стабилни собственици на интернет връзка.

  1. Отидете до вашия Steam клиент.
  2. Кликнете върху „Настройки“ и преминете към раздела „Изтегляния“.
  3. Поставете отметка в квадратчето „Разрешаване на изтегляния по време на игра“.
  4. Стартирайте играта си без притеснения.

Как да продължа да изтеглям, докато играя в Steam. Възможно ли е това? Уебсайт на Steam store от Valve Corporation на лаптопCasimiro PT / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-полезните клавишни комбинации на Microsoft Word: Как да работим по-ефективно

Една от причините, поради които Steam стана толкова популярен, е, че можете да персонализирате почти всичко. Обсъденият в тази статия брой може да бъде решен по много компрометиращ начин, в случай че нямате бърз интернет. Просто ограничете скоростта на изтегляне и ще можете да продължите да изтегляте, докато играете любимата си онлайн игра, без проблеми с пинга.

Отидете в настройките на Steam и изберете раздела „Изтегляния“. Там можете да намерите малко поле, което по подразбиране гласи „Без ограничение“. Всичко, което трябва да направите, е просто да зададете предпочитана честотна лента. Сега можете да играете любимата си игра и да продължите да изтегляте нова.

чрез GIPHY

В случай, че сте се чудили дали е възможно да продължите да изтегляте игра, докато компютърът ви е в режим на заспиване, за съжаление отговорът е отрицателен. Накратко, вашият компютър изключва повечето процеси, включително комуникационната карта. Това е точно причината, поради която изтеглянията спират в режим на заспиване. И точно затова не можете да обвинявате Steam. Наслаждавайте се на игрите си, момчета!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Антивирусите могат да бъдат доста досадни. Как да спрем Avast имейл подпис?

Детски игри Лайфхакове за деца Прости лайф хакове
Популярни Публикации