Колко струва да си дива? Този тийнейджър похарчи над $ 1000, за да стане „Instagram Baddie“!Последни актуални новини Колко струва да си дива? Този тийнейджър похарчи над $ 1000, за да стане „Instagram Baddie“! на Фабиоза

За да бъдете считани за „готини“ днес, трябва да участвате в горещи нови тенденции или предизвикателства, за да натрупате тези харесвания и последователи в социалните медийни платформи. За повечето млади хора популярността в интернет е реалност „направи или умри“, тъй като харесванията в Instagram или гледанията в YouTube могат лесно да бъдат конвертирани в пари.Винаги толкова често, знаменитост въвежда предизвикателство, което вдъхновява феновете им да се включат в тенденцията и тези събития включват както забавления, така и тестове на базар. Например, Кайли Дженър вдъхнови #KYLIEJENNERLIPCHALLENGE, който призова последователите да възприемат нейния известен сочен външен вид.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Theresa Schleicher (@aesthetic_munich) на 7 януари 2019 г. в 10:06 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Това момиче изпробва вирусното „Instagram Face“ за една седмица и беше шокирана от резултатите! Това ли е пътят?

С предизвикателството, което изискваше от тях да предизвикат подуване на устните, за да получат по-пълни устни, повечето тийнейджъри претърпяха наранявания, които разкриха, че онлайн тенденциите понякога могат да представляват значителни рискове за здравето.Предизвикателството за трансформация на ‘Instagram baddie’

За Май Фам, която е по-известна като „ майфамия ' , изглежда определено има значение и за да докаже това, тя реши да опита предизвикателството за трансформация на ‘Instagram baddie’. В предизвикателството, което изискваше от нея да промени външния си вид като цяло, Mai искаше да имитира популярния външен вид, който повечето Instagrammers следват.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MAI PHAM (@maiphammy) на 4 септември 2018 г. в 15:10 ч. PDTЗа да постигне своята трансформация, Mai инвестира в получаване на по-дълги акрилни нокти, които всеки модел на Instagram скалира, има удължаване на мигли, трябва да подрежете нейните вежди , и накрая боядиса косата си. Е, макар да си мислите, че тези промени са достатъчни, за да се превърне в злодея в Instagram, тя трябваше да си купи нови дрехи за тези пикантни снимки.

По този начин, за да завърши външния си вид, Мей купи още пръстен за нос, придоби популярните мрежести клинове, широки дънки и черен доктор Мартенс. Въоръжена с тези инструменти, Май беше готова да направи тези вирусни снимки в Instagram и достатъчно скоро тя разбра, че нейните снимки имат повече харесвания.

Предизвикателната трансформация дойде със своите разходи

Въпреки това, както скоро разбра 16-годишният YouTuber, да си лош приятел в Instagram не е лесно, тъй като предизвикателството за трансформация беше натоварено както на лично ниво в необходимото време, така и на свързаните с това разходи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MAI PHAM (@maiphammy) на 24 декември 2018 г. в 12:05 ч. PST

Докато снимките й имаха повече от 80 000 харесва в сравнение със средно 12 000, Май осъзна че е похарчила толкова много пари, около 1000 долара, че почти съжалява за трансформацията.

Използвах толкова много ненужни пари за това видео, по-добре не пропускайте рекламата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MAI PHAM (@maiphammy) на 27 декември 2018 г. в 9:57 ч. PST

В края на видеото си за трансформация Мей призна, че наистина е изглеждала различно и е имала повече късмет с харесванията в Instagram, но в крайна сметка разходите са били твърде големи. Тя обобщено нейните преживявания с думите, че е по-добре, когато се върне към „ прилича на купчина s *** . ’

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лекарите вдигат алармата: Хората получават пластични операции, за да изглеждат като Snapchat филтри

Instagram също може да популяризира положителни предизвикателства

Докато гримьорите управляват Instagram, възникват и други предизвикателства, които насърчават жените да прегърнат естествената си красота. Едно вирусно предизвикателство, което завладя, е „Instaception“, при което хората слагат нормални снимки за грим върху собствените си лица.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Чарлз (@jamescharles) на 5 август 2018 г. в 16:58 ч. PDT

Тези снимки по същество се надяват да направят лицата да изглеждат като фрагменти от публикации в Instagram, за да покажат двойствеността в реалността спрямо реалността на Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ dominic (@ dom.skii) на 19 юли 2018 г. в 8:15 ч. PDT

Е, макар да е невъзможно да се предскаже следващото предизвикателство, важното нещо, което трябва да се осъзнае, е, че Instagram може да помогне за противодействие на отрицателните въздействия на „лицето на Instagram“ чрез по-положителни тенденции.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Romanie-Jade Tulloch (@cakefacerj) на 8 август 2018 г. от 10:16 ч. PDT

Следователно изглежда, че Instagram сам по себе си е едновременно отрова и противоотрова за постигането на положителен образ на тялото и самоприемане сред младите жени.

Опитвали ли сте скорошно предизвикателство? Какво си помисли?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Получавам хирургическа намеса, за да изглеждам като моите Snapchat и Facetune селфита!' Хирургичните промени представляват ли опасност или съвременна реалност?

Популярни Публикации