Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавница бързоПоследни актуални новини Как да премахнете упоритите жълти петна върху възглавница бързо върху Fabiosa

Не бързайте да се отървете от възглавниците или калъфките си, след като видите жълти петна по тях. Може да има начин да ги спасим.Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавница бързо Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавницата бързоDAMRONG RATTANAPONG / Shutterstock.com

Защо възглавниците пожълтяват

1. Слюнка и пот произведени в съня ни. Те попадат в тъканта и оставят жълти петна.

2. Избелване под слънцето . Под въздействието на пряка слънчева светлина защитните слоеве плат се разрушават, което води до появата на петна върху възглавницата.

Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавница бързо Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавницата бързоМоят Харди / Shutterstock.com3. Естествено износване . В някои случаи тези петна върху избледнели тъкани могат да бъдат трайни.

Как да запазите възглавницата и калъфката

Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавница бързо Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавницата бързоSakulpat Suwannop / Shutterstock.comСъставки за вълшебен препарат:

  • 1 чаша препарат на прах за миялна машина;
  • 1 чаша прах за пране;
  • 1 чаша белина;
  • 1/2 чаша боракс.

Напълнете 1/3 от барабана на пералнята с гореща вода (проверете максимално допустимата температура на етикета), добавете сместа от съставките към водата и разбъркайте барабана малко, за да разбъркате всичко.

Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавница бързо SolutionsRoom / YouTube

Поставете две възглавници и калъфки за възглавници в течността за пране и ги накиснете за 30 минути в нея, за да може продуктът да навлезе дълбоко във влакната.

Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавница бързо Как да премахнете упоритите жълти петна на възглавницата бързоeyepark / Shutterstock.com

Постепенно добавяйте гореща вода и провеждайте два цикъла от най-дългото измиване.

Свършен!

Забележка

  • използвайте деликатен режим на пране за възглавници от пера и пух, а за синтетични влакна - само ниски температури от 100-120 ° F;
  • мийте възглавници на всеки 3 месеца;
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от D&M Home (@d_and_m_home) 4 януари 2019 г. в 3:14 PST

  • поставете няколко тенис топки в барабана и възглавниците ще останат меки и обемни.

Знаете ли за някакви други трикове за премахване на петна от възглавници? Уведомете ни в коментарите.


Този материал е предоставен само с информационна цел. Някои от продуктите и предметите, разгледани в тази статия, могат да причинят алергична реакция и да навредят на вашето здраве. Преди употреба се консултирайте със сертифициран техник / специалист. Редакционният съвет не носи отговорност за вреди или други последици, които могат да бъдат причинени от използването на методите, продуктите или предметите, описани в тази статия.

Популярни Публикации