Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядоПоследни новини Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда на „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо във Фабиоза

Стив Маккуин беше един от най-готините и най-мъжките актьори на своето време. Ролите му в Големият бягство (1963) и Извисяващият се ад (1974) не само му донесе признание от критиката, но и завладя много женски сърца.Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо Bullitt (1968) / Solar Productions

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Красиво претоварване! Синът на Марк Хармън е мъртъв звънец за своя елегантен баща през по-младите години

Маккуин се похвали със здрав външен вид, който работи перфектно както за лоши момчета, така и за герои. Камерата го обичаше почти толкова, колкото публиката по целия свят.

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо gettyimagesИзвестният актьор имаше три съпруги през живота си, включително любимата на Холивуд и неговата Бягството (1972) съ-звезда Али Макграу .

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо Машината за меден месец (1961) / EuterpeНо знаете ли, че внукът на Маккуин, Стивън Р. Маккуин, също е известен актьор и също толкова красив като известния си дядо?

Мъже от Маккуин превземат Холивуд

Ако сте виждали Чикаго Файър трябва да помните очарователния Джими Борели, представен от Стивън Р. Маккуин. Нямахме представа, че е свързан с легендарния актьор!

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо Chicago Fire (2012) / Universal Television

Но определено можем да видим, че добрият външен вид е в семейството, тъй като Стивън уверено поема телевизионния свят. Той беше и една от звездите на известния сериал Дневниците на вампира.

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо Дневниците на вампира (2009) / Телевизия на Warner Bros.

Сега просто не можем да видим познатата харизма в Стивън, която познаваме добре от покойния му дядо.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Единственият син на Чарлтън Хестън наследява ослепителната усмивка на късния си баща и ние не можем да повярваме на очите си!

Вижте тази публикация в Instagram

Връщане във форма

Публикация от @ steven_r_mcqueen 19 юни 2018 г. в 11:12 PDT

Стивън приема своето наследство много сериозно

В интервю с NZHerald , Стивън разкри какво е усещането да знае, че дядо му е холивудска легенда. Но това не го вдъхнови да стане актьор, той всъщност се страхуваше да се опита да отговори на стандартите на Маккуин:

Знаейки, че моят дядо е много уважаван актьор, не е задължително да плаши, но определено означава, че винаги е имало натиск да отговаря на репутацията му. Мисля, че затова актьорството не беше нещо, което дори мислех да правя, като дете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @ steven_r_mcqueen 11 юли 2018 г. в 4:48 PDT

Въпреки това актьорските му гени взеха връх и Стивън започна собствената си кариера. Най-вече той се надява да направи име за себе си и да не бъде сравняван със своя роднина на знаменитостите:

Определено има ниво на натиск заради това, но това е името, с което съм роден, така че реших, че може и да се придържам към него. Както и да е, аз съм доста състезателен човек, така че това ме тласка не само да оправдая всякакви очаквания, но и да изляза от сянката и да отрежа своя път.

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо gettyimages

Пожелаваме на Стивън късмет в кариерата и се надяваме да го видим повече!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Осиновената дъщеря на Даян Кийтън израсна, за да стане двойка на майка й, но как може да бъде?

Популярни Публикации