Хю Джакман осъзна, че журналистът, който взема интервю, всъщност е негов бивш студентТова се случи на зеления килим на кинофестивала в Цюрих, когато Хю Джакман дойде при един от журналистите и започна да дава интервю.

Още през 1987 г. Хю Джакман имаше година на пропаст и работеше като асистент в преподаването в училището в Апингам.Хю Джакман осъзна, че журналистът, който взема интервю, всъщност е негов бивш студентГети изображения / Идеално изображение

Той преподаваше P.E, докато беше 18-годишен човек, и това наистина беше невероятно преживяване за Джакман. Сега той е холивудска звезда, но се оказа, че Хю никога не е забравял предишната си работа и учениците, които са посещавали неговия клас.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Hugh Jackman (@thehughjackman) 4 ноември 2018 г. в 8:26 PST

Журналистът е бивш студент

Хю Джакман проведе най-неудобния разговор, когато позна момчето, което преподаваше в лондонското училище, в човека, който искаше да вземе интервю.Това се случи на зеления килим на кинофестивала в Цюрих, когато Хю Джакман дойде при един от журналистите и започна да дава интервю. Но изведнъж Хю Джакман осъзна, че всъщност е негов ученик и не можеше да не спомене този факт. Освен това той зададе няколко въпроса относно по-нататъшното физическо възпитание на журналиста.Феновете бяха изключително изненадани, след като видяха това видео, особено онези, които нямаха представа за предишния преподавателски опит на Джакман. Имаше много различни коментари на хора, които си спомняха своите училищни времена, и някои от тях писаха, че сега разбират, че е необходимо да бъдеш добър с учител, тъй като всичко може да се случи в бъдеще и може би твоят учител се превръща в холивудска звезда един ден.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Rollo Ross (@rolloross) 31 март 2014 г. в 3:26 PDT

НуВишну Камдар:

Ние не заслужаваме този човек.

@icedoutelite:

Спомням си, че устроих учителя си по математика на пенсиониране в гимназията си и организирах събитието с приятел, дори произнасях реч / наздравица и когато се натъкнахме една година по-късно, той не знаеше кой съм.

@chaitealatte:

Харесва ми как Хю беше по-загрижен да настигне своя ученик, вместо да отговори на действителния зададен въпрос! Толкова сладко!

@hondas s ***:

Когато актьор си спомни някого отпреди да е бил известен, вие знаете, че е стигнал до върха и не е продал душата си

@Tahsin Tasnim:

Не мога да си спомня собствените си съученици след 3 години и този човек си спомня своя ученик.

@queening:

Научен урок: винаги бъдете добри към своите учители. Никога не знаеш къде ще ги видиш отново в живота.

@ daniel280456:

Хю Джакман е същото като Том Ханкс и Киану Рийвс: никой няма лошо нещо да каже за тях.

Това наистина беше едно от най-неудобните интервюта, по време на които Хю Джакман осъзна, че журналистът всъщност е негов бивш ученик. Но студентът наистина е късметлия, тъй като е имал такъв страхотен учител, докато е учил!

Знаменитости
Популярни Публикации