„Наистина не знаех кой съм.“ Деси Арназ-младши за това защо се откъсна от обществения живот, за да защити „здравия си разум“Хората може да се чудят къде е била Деси Арназ, но днес той е жив и здрав. И той разкри защо сега решава да се скрие далеч от света.

Lucille Ball и Desi Arnaz бяха абсолютно епични като развлекателна двойка. И в наши дни феновете все още чуват за дъщеря им Луси Арназ.Гети изображения / Идеално изображение

Например, Луси каза GoodMorningAmerica през август 2019 г. хората редовно идват при нея и брат й, за да кажат, че гледат Обичам Люси , шоуто, в което родителите й участваха, ги прекара „през някои наистина трудни времена“.Луси работи усилено, за да поддържа наследството на родителите си живо. Но какво да кажем за брат й Деси Арназ-младши Измина известно време, откакто хората се чуха за него и разбираемо, феновете се притесняват дали се справя добре.Деси Арназ-младши днес

Противно на няколко слухове, които твърдят, че Деси Арназ-младши е починал, той със сигурност все още е жив и здрав.

През 2015 г. Деси обясни на Каньон новини че е почувствал необходимостта да излезе от светлината на прожекторите заради „здравия си разум“. Той обясни, че се справя добре, но избра да напусне Лос Анджелис за Невада, защото се нуждаеше от различен живот.Целият ми живот беше изправен пред света. Заради родителите ми, каквото и да направихме или казахме, се озова някъде в пресата или медиите. Наистина не знаех кой съм.

Гети изображения / Идеално изображение

Той продължи да говори за това как на него и сестра му все още се гледа като на децата на Деси и Лусил.

И това включва приятели или някой може да не знае кой съм или сестра ми, бяхме в капан, заключени в система, която изключваше реалността.

За Деси стана важно да разбере кой е извън всичко това.

Деси загуби съпругата си Ейми през 2015 г. на 63-годишна възраст. Тя почина четири дни след 62-ия рожден ден на Деси след битката си с рака.

В допълнение към загубата си, Деси също се свърза с дъщерята, която имаше, когато беше тийнейджър.

Тези малки откъси от живота му показват, че въпреки че има известни трудности, той все още кове.

Близките отношения на Деси и Луси Арназ

И Деси-младши, и Луси обичат да се държат ниско, но никога не забравят наследството на родителите си.

Според По-близо седмично, те подписаха, за да продуцират филм, Лучи и Деси, което се основава на 20-годишния брак на техните родители.

Гети изображения / Идеално изображение

Феновете на емблематичните Деси и Люсил Арназ никога няма да забравят радостта и смеха, които тези актьори внесоха в живота им. И изглежда, че децата на двойката също винаги ще помнят.

Докато Деси-младши може да предпочита спокоен живот, той все пак полага усилия да почете покойните си родители и поддържа близки отношения със сестра си.

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации