„Бързо се влюбих в нея“: Животът на Тина Фей и Джеф Ричмънд стана пълен със смисъл преди 18 годиниТина Фей се запознава със съпруга си Джеф Ричмънд по време на най-важните си години в Чикаго. През 2001 г. те завързаха възела. Какво казват те за любовната си история и брака?

Тина Фей се запознава с бъдещия си съпруг Джеф Ричмънд, след като се премества в Чикаго за нови възможности за кариера и нов житейски опит. Те привидно го удариха от първата среща и през 1994 г. двойката започна да се среща, следвайки романтична сватба през 2001 г.Веднъж продуцентът каза, че времето й в Чикаго е променило живота й в основата - както в професионален, така и в личен аспект. Тина Фей и съпругът й Джеф Ричмънд са родители на двете си дъщери Алис и Пенелопе Атина. Двамата са все още заедно, стават силни всеки ден.

Гети изображения / Идеално изображение

Любов от пръв поглед?

По време на срещата на Тина Фей и Джеф Ричмънд той работеше в детска театрална компания и попита известния SNL звезда за помощ. Тя обаче е доста уверена, че съпругът й не се нуждае от помощ и вместо това той просто иска да я удари.

Гети изображения / Идеално изображениеСпоред Хора , Фей знаеше, че Ричмънд просто искаше да я познае, защото беше почувствал незабавна химия и влечение към тази красота.

Влюбих се в нея много бързо. Тя има тази разяждаща, хаплива остроумие, която се появява от време на време, но наистина има атмосфера на малко момиченце от предградията. Тя е срамежлив човек.Гети изображения / Идеално изображение

Джеф и Тина станаха семейна двойка през 2001 г., но предложението му беше някак романтично и приказно. Хора съобщава, че тогавашният пианист е направил предложение за своя значим на почивка на езерото Мичиган. Смята се, че Ричмънд е сложил малко шампанско на лед и е паднал на едно коляно. Тина Фей каза:

Съпругът ми винаги казваше: „Ако знаех, че толкова много хора ще ме питат как съм предложил, щях да го направя по някакъв по-театрален начин.“

Гети изображения / Идеално изображение

Заедно Тина Фей и Джеф Ричмънд са преминали през път на трудности и предизвикателства, но накрая са постигнали всичко, за което са мечтали. Видно е колко музикалният директор обича жена си. Според New York Post , Съпругът на Фей заяви:

... Тина винаги ме разсмиваше. През тези дни тя ядеше много шоколадова торта и по време на разговор почерняваше един от зъбите си. Може да губи нещо в превода тук, но беше много забавно и много, много очарователно.

По-интересното е, че американският драматург ходи на срещи със съпруга си ежемесечно. По време на интервю с на Парад през 2010 г. Тина Фей призна, че е ходила на срещи с Джеф веднъж месечно.

Гети изображения / Идеално изображение

Излишно е да казвам, че Тина Фей и Джеф Ричмънд изглеждат много силни, близки и дълбоко влюбени един в друг. Разбира се, трудно е да се каже какво наистина се случва в стените на дома им, но това, което чуваме от думите им, показва само любов, грижа и уважение.

Двойки знаменитости Връзки Любовна история
Популярни Публикации