„Вече оплаках загубата на плодородието си“: Елизабет Банкс се бори да създаде семейство със съпруга си от почти 2 десетилетияЕлизабет Банкс даде много интервюта за борбата си с безплодието, което попречи на нея и съпруга й Макс Хенделман да изградят семейство. Успяват ли да имат деца?

Елизабет Банкс се запознава със съпруга си Макс Хенделман на „парти на братството“ през 1993 г., докато и двамата са били студенти в университета в Пенсилвания. Handleman видя Banks отвън с малката сестра на приятеля си и реши да я удари.Двойката се срещаше в продължение на десетилетие, преди той да зададе въпрос и те завързаха възела през 2003 г. „Имаме добри ин и ян“, обясни веднъж продуцентът. Колко възхитителен е?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Банкс (@elizabethbanks) на 11 юни 2018 г. от 21:15 ч. PDT

Елизабет Банкс и семейството на Макс Хенделман

Не всичко е било благополучно и гладко между двамата партньори. По-специално Елизабет Банкс и съпругът й се бореха да създадат семейство поради проблеми с безплодието.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Банкс (@elizabethbanks) на 28 юли 2019 г. в 17:38 ч. PDTЕлизабет Банкс и Макс Хенделман имат деца - Феликс и Магнус Мичъл - но и двамата са родени чрез гестационен сурогат .

Американската актриса веднъж заявено :По същество това е бебе от епруветка - просто епруветката е друга жена. Че можете да отгледате бебе извън себе си! Това е просто невероятно!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Банкс (@elizabethbanks) на 16 юни 2019 г. в 11:52 ч. PDT

The Игри на глада звездата свикна с живота си в момента, особено играейки бременни жени на екрана, носещи фалшив корем.

Вече бях оплаквал загубата на моето плодородие за себе си, така че бях го преодолял.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Банкс (@elizabethbanks) на 23 ноември 2019 г. в 14:51 ч. PST

Елизабет Банкс е всеотдайна съпруга на Макс Хенделман и ухажваща майка на двамата им сина. Невъзможността да роди обаче й се отрази доста отдавна. Пише в своя блог, звездата признаха :

Единственото истинско препятствие, с което съм се сблъсквал в живота, е, че имам счупен корем. След години опити да забременея, проучване на гамата от процедури за плодовитост, всички неуспешни, нашето пътуване ни доведе до гестационен сурогатно майчинство: правим „бебешка торта“ и я печем в „фурната“ на друга жена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Макс Хенделман (@maxhandelman) на 25 декември 2017 г. в 15:24 ч. PST

Децата на Елизабет Банкс

Двамата синове на Банкс, Феликс и Магнус Мичъл, са всичко за нея. Когато не популяризира филмите си или не участва сама, тя обича да прави семейството си силно и близко едно до друго. Говоря на ХОРА , Pitch Perfect 2 звезда каза:

Те наистина са страхотни приятели. Наистина съм близка със своите братя и сестри и съпруга ми [Макс Хенделман] и исках децата ни да са близо един до друг поради тази причина. Фактът, че те се обичат един към друг и толкова добри малки приятели, е това, което прави живота ми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Макс Хенделман (@maxhandelman) на 30 юни 2018 г. от 16:40 ч. PDT

Сурогатно майчинство е много личен въпрос и не на всяка двойка им е удобно да говорят за това. Въпреки че Елизабет Банкс и Макс Хенделман не могат да произведат деца сами, те все още са най-доволни от това, което Бог им е дал.

Деца на знаменитости Двойки знаменитости Семейство Връзки
Популярни Публикации