„Мразя мама“: Вторник Уелд беше обявил, че майка й е мъртва 25 години преди действителната й смъртПоследната актуална новина „Мразя мама“: Вторник заварката беше обявила, че майка й е мъртва 25 години преди действителната й смърт на Фабиоза

Родена като Сюзън Кер Уелд на 27 август 1943 г. в Ню Йорк, тя влиза в шоубизнеса на 3-годишна възраст. Когато е малко дете, тя се появява в каталози за мода и поръчки по пощата. Почти 11 години по-късно младото момиче се превърна в крайна звезда за Холивуд.

Повече от успеха си актрисата беше известна със своите абсурдни трагедии и обтегнати отношения.Остава загадка как прозвището на класическата дива се трансформира във вторник. По време на мандата си тя успя да накара таланта й да бъде признат от критиците. Известни режисьори одобряват нейния професионализъм, а в края на 60-те години тя обещава израства от тийн звездния си образ и работи за взискателни роли.Детска травма

Като нея IMBD Профилът предполага, че вторник започва да казва на хората, че майка й Йосена е мъртва от средата на 80-те години. Въпреки това тя все още е живяла и всъщност не е починала до 2001 г. Защо толкова се е възмущавала от собствения си родител? Веднъж тя открито каза NY Times :

Мразя мама!Бащата на Уелд почина, след като тя току-що започна да ходи. Майка й я тласка да стане единственият доход на семейството като модел на дете. Тя често пропускаше училище заради изстрелите в списания. На 10-годишна възраст вторник изпълваше дробовете й с дим и удавяше неразгадаемите си страдания, пиейки.

На 12-годишна възраст вторник се опитва да отнеме живота си чрез предозиране на хапчета. Тя остана в кома в продължение на месеци, докато се възстанови и продължи да действа по-енергично. Четири години по-късно хлябът напусна къщата, за да не се върне. Като тийнейджър тя наброява половин дузина коли и вече се среща с мъже, три пъти по-възрастни от нея.

Техните различия никога не утихнаха

Според Village Voice , Йосена прекара последните си дни, гледайки деца на различни знаменитости. Вторник й отказа каквато и да било подкрепа или помощ, тъй като майка й живееше сама в Лос Анджелис. Нещо повече, актрисата продължи словесното и психическото насилие спрямо нея до деня, в който тя наистина изтече - нелюбена и без грижи.

Вторник 'Wild' Weld претърпя три развода и отчуди собствения си син от докладите от 2005 г. Какво голямо нещастие тя претърпя! Отнема много болка, за да бъдеш такъв безсърдечен.

Популярни Публикации